Tehnički kutak > Garaža
Yamaha T-Max
nikola.dragicevic8:
Fotosešn, čisto da tema ne padne u zaborav :toothy11:
nikola.dragicevic8:
Budući da lagano popisujem stvari koje trebam nabavit/promjenit imam par pitanja vezano za kočnice. Zadnji disk je ubijen i on ce se sigurno mjenjat, original yamahin u servisu je oko 900 kn plus 220 pločice. To mi ne pada na pamet, pa sam malo gledao naručit brakingove ili rms preko neta. Kakva su iskustva s njima, braking pločice ili neke druge? I posto nikad nisam mjenjo ulje u kočnicama, nemam bas nikakvog iskustva, koje uzet ( DOT 4 po manualu). Vidim od motula ima taj DOT 4 i DOT 5,1 neka je mala razlika u cijeni, pa ako je ovo 5.1 "bolje" nema smisla šparat. Je li dovoljna ova bočica od 0,5 za obje kočnice? Sva iskustva i savjeti dobrodošli :hello:
ljubo46:
breking diskovi i plocice su vrhunski, tako da nema bojazi..ne treba ti tekucina 5.1 kad ide dot4 ne vidim potrebe kad ga nemozes iskoristiti, osim ako ne vozis trke s skuterom u sto sumnjam. a to se treba daleko cesce mjanjat 5.1 ..a da ne govorim ako ti odu gumice ili nesto tak posto je agresivnija tekucina
steeef:
rms plocice ne valjaju,brakingove su ok,ja ih koristim..
diskovi rms su ok,rekel bi isti drek ko i ovi orginali (po matrijalu)..
kocionu tekucinu stavi dot 4
nikola.dragicevic8:
Hvala dečki, pitam reda radi za tu 5.1, kontam dok je pisan service manual prije 10 plus godina mozda nije ni postojala :D
Onda cu vjr uzet braking pa sam miran. 0,5 L ulja je dosta za promjenit u oba sistema?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju