Općenito > Generalno o skuterima

Pitanjce

<< < (4/9) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 17:23:02 ---
--- Citat: SlowRider - 11 Listopad, 2008, 16:11:14 ---Ovako napravite radapciger. Ja sam skinuo magnet koji je 10god bio na skuteru.

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1078.0

--- Kraj citata ---

Da ti budem iskren i ja sam na tak nešto pomislil al nikad nije provedeno u djelo. Al naš slavni dottore mi je obečal da bu to on za 15 minuta napravil jer sam mu dal magnet da izvidi situaciju i moš mislit kak ga je napravil  :toothy3:

A mogo je i njemu poslužit za istu stvar... Znači treba mi jedna pločica, dva borera, bušilica, 3 šerafa od koja su 2 ista, 3 matice i produžni kabel   ;D

--- Kraj citata ---

A cuj zaboravio sam al ja to imam vec odavno tak da kad ces trebat mogu ti i posudit ak ces bit dobar. :laughing3:
I ne seri.Taj magnet kaj si mi dao ti je bio sjeban i sredio sam ti ga jer si sjebao navoje i nisi mogao izvadit onaj seraf od vodene pumpe.

R@kija:
evo decki izvadio sam sam doma namotaje i magnet,odserafio sam maticu onu i malo sam okreto amgnet i istovremeno lupkao po njemu sa cekicem,malo sam izlupo i onda uzo 2 ravna sarafcigera i malo cimo magnet i pomaknuo se malo prema van i onda sam ga rukama izvadio,...poslje sam skinuo jos radilicu i sve oko blokova...

samo neznam kak se vade one kajlice ili kaj vec kaj drze klip i bolcnu...

sad me samo zanima kojim smirglima da poliram blokove...

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 11 Listopad, 2008, 18:20:34 ---evo decki izvadio sam sam doma namotaje i magnet,odserafio sam maticu onu i malo sam okreto amgnet i istovremeno lupkao po njemu sa cekicem,malo sam izlupo i onda uzo 2 ravna sarafcigera i malo cimo magnet i pomaknuo se malo prema van i onda sam ga rukama izvadio,...poslje sam skinuo jos radilicu i sve oko blokova...

--- Kraj citata ---

uzmi mali ravni šerafciger po mogućnosti novi (čitaj: oštar) i špicange ili kombinirke pa probaj sam skužit kak se izvadi  :toothy3:

R@kija:

--- Citat: rakitje00 - 11 Listopad, 2008, 18:20:34 ---evo decki izvadio sam sam doma namotaje i magnet,odserafio sam maticu onu i malo sam okreto amgnet i istovremeno lupkao po njemu sa cekicem,malo sam izlupo i onda uzo 2 ravna sarafcigera i malo cimo magnet i pomaknuo se malo prema van i onda sam ga rukama izvadio,...poslje sam skinuo jos radilicu i sve oko blokova...

--- Kraj citata ---
moze mi neko rec kojim smirglima treba to radit,jel na vodu ili,znam da je frend na runneru poliro to ,za bolji odaziv na gas i da benga brze scuri,pa a tak mi je dosadno neam kaj radit pa da malo to sredim...

PROOF:
imas temo pun k**ra* o tome..pogeldaj u proijektima aeRRox od aeroxtuninga on je objasnio..i alfa ti je polirao auspuh pa pogledaj kako... :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju