Općenito > Generalno o skuterima
Pitanjce
R@kija:
ovak,molio bih kod ako zna kak da izvadim magnet i paljenje iz aeroxa lc,a necu sve sjebat,naci jel ima di za kupit taj radapciger ili ak moze neko posudit na 1 dan,ili da ga neko iz zg donese pa izvadimo odemo na cugu pa odma ga odnese,ak ima ko nek se javi...
R@kija:
:help:
R@kija:
vidim da me tam ne fermaju 5% pa evo jos jednom...
imam pitanje,idem sad kupit smirgle za polirat dekl,uzet cu 120,400,600,1000,1200,1500,2000...jel to ok ili treba jos koje...
e sad jel trebam kaj da skinem unu staru farbu s dekla...(radi se o deklu od roxa)...
i di ima za kupit one krede i koje boje krede trebam...jesu te krede mozda isto ko i grublja i finija polir pasta...tnx unaprjed... :glasses2:
R@kija:
--- Citat: rakitje00 - 05 Listopad, 2008, 12:14:24 ---ovak,molio bih kod ako zna kak da izvadim magnet i paljenje iz aeroxa lc,a necu sve sjebat,naci jel ima di za kupit taj radapciger ili ak moze neko posudit na 1 dan,ili da ga neko iz zg donese pa izvadimo odemo na cugu pa odma ga odnese,ak ima ko nek se javi...
--- Kraj citata ---
:help: :help: :help: :help: :help: robi nije mogo doc pa ak ima ko u zg da mu se da doc pa odemo na cugu da ga nemoramo postom slat...
PROOF:
ja mislim da ti je roxovo deklo plastificirano... :dontknow: pjeskarenje ili nekaj :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju