Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kakvu si pripremu napravio??? i s čim si farbao?
Citat: rossi46 - 24 Rujan, 2008, 19:38:24kakvu si pripremu napravio??? i s čim si farbao?sa maskama sam skinuo boju sa nekim jakim sredstvoj neznam kak se zove frned mi je dao to sam jucer napravio jer se dugo susi pa sad farbao sa sprejevimaa boja nije presvjetla neg sam sastrane stavio svjetllo pa je malo presvjetlo ispalo na slici
Sta je ovo jbt?Decko pogledaj prvo malo tu na forumu sta sve treba radit prije farbanja,raspitaj se malo,jer farbat plastiku nije ko da farbas metal
Citat: PrO_NRG_mc2 - 24 Rujan, 2008, 19:52:19Citat: rossi46 - 24 Rujan, 2008, 19:38:24kakvu si pripremu napravio??? i s čim si farbao?kak nema polijes s nitrom i nakon 2 sec boja se koda odljepi od povrsine, tak je meni bilo i samo sam prebrisosa maskama sam skinuo boju sa nekim jakim sredstvoj neznam kak se zove frned mi je dao to sam jucer napravio jer se dugo susi pa sad farbao sa sprejevimaa boja nije presvjetla neg sam sastrane stavio svjetllo pa je malo presvjetlo ispalo na sliciuf......nema tog sredstva sa kojim se boja skida!samo smirgl!!i kakav sprej??nije valjda da si otiso u ducan i kupio ona za 20k-30kn? btw koliko vidim ova bocna desna nije dobro pofarbana.... ??
Citat: rossi46 - 24 Rujan, 2008, 19:38:24kakvu si pripremu napravio??? i s čim si farbao?kak nema polijes s nitrom i nakon 2 sec boja se koda odljepi od povrsine, tak je meni bilo i samo sam prebrisosa maskama sam skinuo boju sa nekim jakim sredstvoj neznam kak se zove frned mi je dao to sam jucer napravio jer se dugo susi pa sad farbao sa sprejevimaa boja nije presvjetla neg sam sastrane stavio svjetllo pa je malo presvjetlo ispalo na slici
Citat: vasso123 - 24 Rujan, 2008, 20:45:35 Sta je ovo jbt?Decko pogledaj prvo malo tu na forumu sta sve treba radit prije farbanja,raspitaj se malo,jer farbat plastiku nije ko da farbas metal Joj daj ove maske budu jos samo 5mj i dojdu nove koje bude farbal autolaker a necu sad davat tolke pare jos i da njemu platim za ovaj srottaj srot se da srediti i popraviti tak da nemoras nove.... Citat: White - 24 Rujan, 2008, 20:33:46Citat: PrO_NRG_mc2 - 24 Rujan, 2008, 19:52:19Citat: rossi46 - 24 Rujan, 2008, 19:38:24kakvu si pripremu napravio??? i s čim si farbao?kak nema polijes s nitrom i nakon 2 sec boja se koda odljepi od povrsine, tak je meni bilo i samo sam prebrisosa maskama sam skinuo boju sa nekim jakim sredstvoj neznam kak se zove frned mi je dao to sam jucer napravio jer se dugo susi pa sad farbao sa sprejevimaa boja nije presvjetla neg sam sastrane stavio svjetllo pa je malo presvjetlo ispalo na sliciuf......nema tog sredstva sa kojim se boja skida!samo smirgl!!i kakav sprej??nije valjda da si otiso u ducan i kupio ona za 20k-30kn? btw koliko vidim ova bocna desna nije dobro pofarbana.... ??
ok ako ti tako kazes , al uzalud ti i vrijeme i trud....nece ti to nikak izgledat , jos pogotovo na ovu svijetlu narandjastu... pozz
ebote ajmo brojati curke..... nemogu se prebrojati!!!
koja to velicina klipa ?? i koliko novaca je novi ??