Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox by robyakarider

<< < (16/71) > >>

robyakarider:

--- Citat: dario007 - 30 Srpanj, 2017, 21:38:49 ---Kakva je fora s pumpom ulja,ostavljas serijsku pa ces dodavati ulje u rezervar ili ces/si uzimao one limice koje daju vise ulja?

Ima firmi koje rade lajtunge pa ako ne budes zadovoljan uvijek se moze napravit po mjeri i jos onaj opleteni...

--- Kraj citata ---

serijska pumpa je, ne mislim dodavati ulje, valjda nece zaribati  :icon_biggrin:
ma imam tu u porecu da mi naprave na mjeru, ali lakse mi je kliknuti na ebaju  :toothy12:

--- Citat: aragonY - 30 Srpanj, 2017, 21:41:43 ---Ma gledaj ti da ove prekidače za zmigavce, svjetla, anlaser i tako to malo kvalitetnije uzmeš jer su aeroxi poznati po tome da su slabi sa strujom  ;D
A kocnice manje vise hajde Boga ti, nije ni zid loš momak ako ga ne diraš  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

vec sam izgorio alnaser dok sam ga palio punog ulja :toothy12:

dario007:
Nezz bas koliko se pametno igrati s uljnom pumpom,veci su okretaji i potrosnja,mora ce vise ulja ici.

Setup si slozio prvoklasno i ulozio brdo para,nemoj da radi gluposti riskiras.Moj savjet i misljenje je takvo i dobronamjerno je.Ako vec oces izbjeci dodavanje ulja u rezervar,riskiraj jos koju kunu za te limice koji ce pojacati postotak ulja.

Sretno dalje i pratim kad bude to provozilo :)

robyakarider:
Di ima za kupiti limica?
Nisam nigdje vidio, osim cijele pumpe od motoforca, za koju kako u kojoj trgovini piše da ima za stelanje

Toni46:

--- Citat: robyakarider - 30 Srpanj, 2017, 23:02:29 ---Di ima za kupiti limica?
Nisam nigdje vidio, osim cijele pumpe od motoforca, za koju kako u kojoj trgovini piše da ima za stelanje

--- Kraj citata ---
Imam isto mhr replicu i gore je original uljna. Nikakvih problema nema. Vozio je i brat jos prije isto mhr replicu i sve bilo u redu. :icon_thumright:

robyakarider:
ti imas 17.5 karb?
ma nije da se previse brinem, bio sam vec otvorio topic sa tim pitanjem, svi kazu da ce ici sa serijskom pumpom
kvalitetno ulje i gas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju