Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by robyakarider
robyakarider:
ajde nagovorio si me, narucio sam c16 :icon_biggrin:
sad vidim da c16 ima 27mm prirubnicu, city ima 25, tako da mi treba auspuh da prosirim cilindar na mjeru
neki dan montirana prednja kocnica, njemacki fušeraj, lovi disk u klijesta, prevelik je, morao sam stavljati sajbe pod distancere
robyakarider:
stigao dellorto 21 racing, i polini prirubnica usisa, ovako na oko mi se cini da stoji jako prema gore, cu imati problema za montirati org airbox :confused5:
robyakarider:
pocelo se nesto raditi :)
replica je neslavno zavrsila, izgorilo celo klipa, a napravio je jako jako malo km
je moguce da je izgorio zbog preranog paljenja, MVT ima katastrofa support, ne hebu dva posto upite, a informacije koje ja imam idu od 0 do 0.4 mm predpaljenja
ali i vukao mi je fals zrak na kucistu filtera, tako da prije ce biti do siromasne smjese
dario007:
Uff,steta...bila je tu jako visoka temperatura,al prije bi rekao da je paljenje glavni uzrok,od siromasne smjese bi prije zalijepio klip.Moguce samo da je kombinacije obadvoje.
Jel znas u sta se upustas kod high end-a?Tamo nema mozda je bilo ili dobro bu to...Tu ne stignes provjeriti boju svjecice koliko brzo cvikne,osjetio sam na vlastitoj kozi.
robyakarider:
budem se igrao sa paljenjem, sad cu ga staviti na 0, prije je bilo na 0.35
ma gusio se dosta na pun gas, sam se vozio pod cokom, kao budem sutra to rijesio, samo to sutra nikako da dode, i nije doslo :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju