Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox by robyakarider
Tomi_ZG:
Viši nivo,sad ćeš imat MOĆ ;D
robyakarider:
--- Citat: dario007 - 29 Kolovoz, 2018, 21:10:20 ---Baby mhr ti je nekih 20ak ks,full jak midrace,ili slabiji high end,kak ti pase.
Mhr spuh bi tu sjeo taman,city ti je malo slab za to.C16 jos ajde,ali c20,c21,r1200,mhr ili neki tako rang bi super sjeo.
Imas bas u Puli novih malossi spuhova po 1400kn,to je dobar deal,ako ima za minu,za piu je bilo kad sam gledao.
--- Kraj citata ---
20ks mi je malo preoptimisticno, mozda sa 28 karbom, sa 21 sumnjam
ma ako budem mijenjao ici ce c16 ili 21, yasuni je bar donekle tih, ne volim da se dere
dario007:
Pa uz popratni sadrzaj se izvuce 20ak ks...ako izvuces i pravih 16ks gladi bradu,to je i vise nego dovoljno.
Samo si dobro razmisli u kom smjeru ces ici,jer auspuh je taj koji ce promjeniti karakter i dirigirati sta ces dalje od popratnih dijelova stavljati.
Ti imas onu selletru(ili nes slicno)pa ne vidim problem da gore nakacis sta oces.
Sad c16 i c21 su nebo zemlja razlika po okretajima i snazi.
Ja sam uvijek c20 gledao kao zlatnu sredinu i granicu preko koje nisam htio ici.Da danas slazem racinga,isao bi na c16.Mozda 0.5-1ks razlike u peeku,ali 500-1000 okretaja manje.
Dobro razmisli i nemoj da te povuce,upotrebljivost na prvom mjestu.
robyakarider:
A ne znam koliko mi ima smisla c16 kupovati, ne znam kolika je razlika izmedu njega i city16
Ma ionako mi je skoro sve ravno do posla, nek se vrti XD
Budem kupio c21 kad bude kakva akcija na maxiskutu, ako ne valja ga prodam dalje
Sad se razmisljam, 9% duzi prijenos ce mi vjerovatno biti kratak, trebao bi i primar promijeniti?
dario007:
Prodas,prodas...samo nezz kome.Eno ti moj midrace setup u oglasu 2mj.Jedan upit sam imao,svi bi racinga za 3glave.Ja ga radje sjekirom presjecem nego da dam za cik lovu.
Ne treba ti duza getriba,samo primjera radi ako je sad isao 100gps-a na 10soma,na 12 soma ce ici 120gps-a.9% ti je aman taman da ga malo umiris i popravis medjuubrzanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju