Sto se tice xenon,meni radi skino sam sa auta xenon 6000k stavio na motor msm skuter Lifan s-ray 2009g 50ccm savrseno rade..Osvjetle put ispred mene nekih ajmo rec 85-90metara. Sto me je jako zacudilo. Sto se tice instalacije. Stavio sam na vec prijasnju instalaciju od orginalnih svjetala. Bez akumulatora mi je radilo savrseno i sa akumulatorom rasi isto. Ima jedan problem,a to je. Kad ukljucim xenon ili halogenku od 55-60w ostala svjetla mi oslabe nrzz do cega je ali rijesim to. Trenutno sam uzeo gel akumulator CSB od 4.5ah. Ali za par dana uzimam gel aku od 15 ah pa stavljam. Nezz ko laze kad sam stavljo xenon sve sam se bojo da nece radit sad znam da rade ako trevaju dokazi rado cu poslat. Sto se tice potrosnje najlakse ovako objasniti: sa Halogenka od 55-60w punjenje mi je12.2v pod punim gasom,a xenon on je nekih 35w punjenje mi je pod punim gasom 11.9-12.1,ali kad tek xenon upalim punjenje mi opadne na 9v. Punjenje mi je 15v bez svih potrosaca msm da je regler otiso moram zamjeniti. Ali u xenonu imam xenon kratka i mala halogenka duga tako da balansiram...sto se tice akumulatora nezz kakvi su sa ostalim aku oni sa cepovima i oni agm. Ali znam sa Gel akumulatorom ostavim 10-15min i upalim motor bez problema ali xenon upaljen :p. Nikad ne bih stavio xenon da mi halogenka nije istoplia far xD