I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Odlično izgleda , nabaci koji filmić ubrzanja ako nije problem!
imam isti karb imaš dizu 82 koliko ti pije meni je dizna 78..sad cu vidit kako ce se ponašat
nabaci koji filmić ubrzanja ako nije problem!
lepo navlaci, al cuje se po zvuku da mu mekan centralni skida obrtaje...
Sada je na skuteru serijski remen (novi), pa kod zamjene remena, koji bi bilo bolje uzet malossi special belt ili kevlar ili neki treci-hebo, stage 6?
@charnel:sta ti je s rezervarom benge,vidim da se iz profila ne vidi rezervar?Lijepo izgleda
Citat: charnel - 06 Listopad, 2008, 21:32:55Sada je na skuteru serijski remen (novi), pa kod zamjene remena, koji bi bilo bolje uzet malossi special belt ili kevlar ili neki treci-hebo, stage 6?Kevlar.Iako sada imam TOP-ov remen koji je ok, ali kevlar je bolji. Jedino me strah pucanja kevlara pri vecoj brzini.
Citat: SlowRider - 06 Listopad, 2008, 22:13:01Citat: charnel - 06 Listopad, 2008, 21:32:55Sada je na skuteru serijski remen (novi), pa kod zamjene remena, koji bi bilo bolje uzet malossi special belt ili kevlar ili neki treci-hebo, stage 6?Kevlar.Iako sada imam TOP-ov remen koji je ok, ali kevlar je bolji. Jedino me strah pucanja kevlara pri vecoj brzini.da meni je to isto bed, zato se i mislim sta uzet.
I mislio sam si,a steta je izgubit prostor ispod sica,al ko voli nek izvoli