Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: legalna preprodaja skutera  (Posjeta: 4533 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ban

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Benelli
legalna preprodaja skutera
« : 12 Lipanj, 2016, 19:50:04 »
..pozz svima i molim pomoć savjetom,ujedno isprika ako negdje postoji objašnjen sličan primjer..da počnem..dečko iz oglasa je dobio moju staru neregistriranu opel astru,a u zamjenu mi je dao registrirani skuter benelli(isto stari,ali oboje su još OK)..napravljen je kupoprodajni ugovor kod JB za astru,ja sam odjavio vozilo i predao mu knjižice da je on može registrirati kad je sredi za TP..e sad o skuteru..i za njega smo napravili kupoprodajni ugovor kod JB s time što skuter nije prepisan na tog dečka,ali je on imao ovjereni kupoprodajni ugovor sa stvarnim vlasnikom iz knjižica..tako da ja sada imam dva kupoprodajna s time da smo u ovom našem zaboravili staviti napomenu o prepuštanju tablica kupcu(meni) a u prvom to ima..obzirom da sam za astru na policiji cekao dva sata i više,bojim se da cu nesto previditi pa molim sve koji znaju proceduru za savjet..btw skuter ce najviše voziti sin,cijelu noc nije oka sklopio kad sam ga dovezao doma(ima položeno)..

Offline montis

• forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Velika
  • Moj Skuter: Aprilia sr50minerali
  • Moja Kaciga: Airoh
Odg: legalna preprodaja skutera
« Odgovori #1 : 12 Lipanj, 2016, 20:05:22 »
Dovoljna su obadva ugovora i može se registrirati a za tablicu najvjerovatnije bude trebalo potpisati izjavu kod policije da ostavlja tablicu ali to za tablicu nisam stoposto siguran

Offline onil94

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: VXR 200, SP 50
  • Moja Kaciga: LS2
  • MojSetup: multivar, serijala
  • MojSpuh: serijala, sc08
« Odgovori #2 : 12 Lipanj, 2016, 20:13:04 »
Sto se tice tablice nemas nikakvih problema, jedino ako je tablica naprimjer ST, a ti si prijavljen na ZG budes dobio novu tablicu i to je to.
:biker:  :gilera: :skuter:

Offline ban

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #3 : 12 Lipanj, 2016, 20:27:28 »
..hvala na odgovoru,tablica je ri i tako ostaje,a mislio sam da mora biti napomena u kupoprodajnom da bi se zadržala stara..neda mi se gnjaviti dečka na mupu tako da je i nova tablica dolazila u obzir..dakle oba kupoprodajna,knjižice neka repica i to bi bilo to kako sam shvatio..

Offline onil94

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: VXR 200, SP 50
  • Moja Kaciga: LS2
  • MojSetup: multivar, serijala
  • MojSpuh: serijala, sc08
« Odgovori #4 : 12 Lipanj, 2016, 21:05:50 »
Pa trebalo bi pisat u kupoprodajnom da ostaje tablica ja mislim, ako ne dobijas novi a ovu vracas
:biker:  :gilera: :skuter:

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 14 Lipanj, 2016, 07:12:56 »
ako ne piše da ostaje, uzet će ti tablicu.jedva čekaju da nešto naplate.
vozi ga do rege a onda ga prepišeš pa tad zamijeniš sve.. nije to nikakav problem..

Offline sharky

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: phantom f12
« Odgovori #6 : 14 Lipanj, 2016, 08:28:42 »
postojecu tablicu ce ti odjavit i dobijes nove i to je to

Offline ban

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #7 : 14 Lipanj, 2016, 19:50:25 »
..benelli je prepisan,a evo dužan sam vam prepričati kako je to teklo na mupu..taksene markice 35kn,oba ovjerena KU originali,knjižice,osobna,kopija police i potvrda o prepuštanju tablica kupcu ako nije navedeno u KU i još za kraj jedna uplatnica na 35kn(40)..da nije napravljena potvrda,namrgodjena teta je spominjala redom odjava,tehnički,deponiranje stare tablice,nove tablice,opet mup,prijava a to vam se kao ne isplati,tako da sam odustao i zvao čovjeka..porez na skutere do 50ccm se ne placa i sa porezne ne treba ništa..sve u svemu da nema gužve na mupu(opet  dva sata),da tete nisu zbog toga živčane(šta vi hocete ovo je policija a ne placa) i da se kupoprodajni napravi kako spada(tri izostavljene riječi),ne bi bilo ni tako strašno..hvala i pozz svima