Općenito > Generalno o skuterima

Kazna u kn

<< < (2/4) > >>

igor27:

--- Citat: dino gp1 - 04 Listopad, 2008, 20:21:05 ---Mislim da je po novom zakonu (od 01.06.2008.) kazna za vožnju bez dozvole 15000kn i dvije godine zabrane polaganja a ako voziš sa položenim ispitom (samo uvjerenjem) bez izdane dozvole 1000kn!

--- Kraj citata ---

ja isto mislim da je tako

X-Thug:

--- Citat: Tommek - 04 Listopad, 2008, 20:17:44 ---
--- Citat: zoki_NRG - 04 Listopad, 2008, 20:09:02 ---ovako, ako si maloljetna ili nisi, ugl svejedno je sad, prijatelj je pobro kaznu, zbog vozacke 5000 kuna i ide u maloljetnicki zatvor jer nece platit, nema oprastanja, drugi frend ide isto u maloljetnicki, gilera dna nije regana i nema vozacku 12 000 kuna, sad ako ima 125 kubika jos ti dode to na vise, ugl oboje idu u maloljetnicke zatvore, 1 dan zatvora 300 kuna pa racunaj...

--- Kraj citata ---

kaki zatvori boze?
de rofl.
a kolko su ti prijatelji prekrsaja nabili prije?
ja sam zgrjesio 5 puta i nikom nist.prvo waljd radis dobrotvorni rad.

nece oni od tebe napravit kriminalca zbog jednog prekrsaja nikako.

--- Kraj citata ---
meni prvi prekrsaj bia bez vozacke san vozia i 1t kn al to je bilo jos prije,punoljetan san i nikad kaznjavan,prvi prijestup tj....i 4 dana zatvora,svaki dan 300 kn a posto je 1000 onda 4 dana

Tommek:

--- Citat: X-Thug - 04 Listopad, 2008, 22:18:37 ---
--- Citat: Tommek - 04 Listopad, 2008, 20:17:44 ---
--- Citat: zoki_NRG - 04 Listopad, 2008, 20:09:02 ---ovako, ako si maloljetna ili nisi, ugl svejedno je sad, prijatelj je pobro kaznu, zbog vozacke 5000 kuna i ide u maloljetnicki zatvor jer nece platit, nema oprastanja, drugi frend ide isto u maloljetnicki, gilera dna nije regana i nema vozacku 12 000 kuna, sad ako ima 125 kubika jos ti dode to na vise, ugl oboje idu u maloljetnicke zatvore, 1 dan zatvora 300 kuna pa racunaj...

--- Kraj citata ---

kaki zatvori boze?
de rofl.
a kolko su ti prijatelji prekrsaja nabili prije?
ja sam zgrjesio 5 puta i nikom nist.prvo waljd radis dobrotvorni rad.

nece oni od tebe napravit kriminalca zbog jednog prekrsaja nikako.

--- Kraj citata ---
meni prvi prekrsaj bia bez vozacke san vozia i 1t kn al to je bilo jos prije,punoljetan san i nikad kaznjavan,prvi prijestup tj....i 4 dana zatvora,svaki dan 300 kn a posto je 1000 onda 4 dana

--- Kraj citata ---

pa vidis ti si punoljetan.ali nece oni od tebe sa 16 god napravit kriminalca i probisvjeta

X-Thug:
ja bi... ;D
nego kako ti znas da ovaj/ova ima 16 godina
nezna se ni spol ni grad ni sta vozi ni godiste i kako ces ti nekome rec

marojica:
da rijesimo pitanje moga spola..
znaci musko, marojica je bezvezni nadimak iako nisam jos nikoga cuo da se ovako zove al eto..
e sad malo da pojasnim situaciju-NPR:: ako imam 15 ipo i sad sam polozio a nemam jos 16 i imam registriran skuter koliko
bi me izasla kazna ako me zaustave

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju