Općenito > Generalno o skuterima
Kazna u kn
marojica:
koliko ja kazna ako je motor registriran a nemas dozvolu i mozelise uopce tako voiziti
kolika je kazna ako nemam ni dozvolu ni registraciju
mrcina:
po niku ti se nemogu korektirati kako da se obratim.jesi žensko/muško ili oboje.
daj se pozicioniraj kako treba da se može kvalitetno komunicirati.
ipak odgovorit ču kao da si muško ako nisi nisam kriv za ljutnju.
vožnja bez vozačke NE po zakonu kazna po novom oko 5000kn ako ne i više, pročitaj postove o toj tematici.
kazna ti je velika oko 10000kn taman da prodaš skuter i platiš kaznu.
zoki_NRG:
ovako, ako si maloljetna ili nisi, ugl svejedno je sad, prijatelj je pobro kaznu, zbog vozacke 5000 kuna i ide u maloljetnicki zatvor jer nece platit, nema oprastanja, drugi frend ide isto u maloljetnicki, gilera dna nije regana i nema vozacku 12 000 kuna, sad ako ima 125 kubika jos ti dode to na vise, ugl oboje idu u maloljetnicke zatvore, 1 dan zatvora 300 kuna pa racunaj...
Tommek:
--- Citat: zoki_NRG - 04 Listopad, 2008, 20:09:02 ---ovako, ako si maloljetna ili nisi, ugl svejedno je sad, prijatelj je pobro kaznu, zbog vozacke 5000 kuna i ide u maloljetnicki zatvor jer nece platit, nema oprastanja, drugi frend ide isto u maloljetnicki, gilera dna nije regana i nema vozacku 12 000 kuna, sad ako ima 125 kubika jos ti dode to na vise, ugl oboje idu u maloljetnicke zatvore, 1 dan zatvora 300 kuna pa racunaj...
--- Kraj citata ---
kaki zatvori boze?
de rofl.
a kolko su ti prijatelji prekrsaja nabili prije?
ja sam zgrjesio 5 puta i nikom nist.prvo waljd radis dobrotvorni rad.
nece oni od tebe napravit kriminalca zbog jednog prekrsaja nikako.
dino gp1:
Mislim da je po novom zakonu (od 01.06.2008.) kazna za vožnju bez dozvole 15000kn i dvije godine zabrane polaganja a ako voziš sa položenim ispitom (samo uvjerenjem) bez izdane dozvole 1000kn!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju