Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB r50x-Paljenje

<< < (2/4) > >>

area mf:
napravi odo sto ti je dhorvat2 rekao u tome ti je problem,treba ti svijeća veće toplinske vrijednosti-jer kad se jako zagrije dobije velik električni otpor i "guši"iskru.

svemirac:

--- Citat: area mf - 09 Listopad, 2008, 16:11:08 ---napravi odo sto ti je dhorvat2 rekao u tome ti je problem,treba ti svijeća veće toplinske vrijednosti-jer kad se jako zagrije dobije velik električni otpor i "guši"iskru.

--- Kraj citata ---

stavil sam NGK b8 i za sad je dobro,al tak je bilo i kad je unutra bila NGK b7 isto nova koja i ide po katalogu.
sve je bilo dobro do kakvih 200km.onda je počelo prcanje sa toplo-hladno.
bumo vidli,hvala za info.
kaj je ova sad koju sam stavil veče ili manje toplinske vrijednosti?

dhorvat:
7 i 8 su toplinske vrijednosti. sad imaš veću toplinsku vrijednost i sad bi trebalo bit oke!

Al buš videl. Ak nije to onda je nekaj drugo. Mom uji je bil auspuh zaštopan pa mu se zato pregrijaval i pojelo mu karike!

svemirac:

--- Citat: dhorvat2 - 09 Listopad, 2008, 19:04:45 ---7 i 8 su toplinske vrijednosti. sad imaš veću toplinsku vrijednost i sad bi trebalo bit oke!

Al buš videl. Ak nije to onda je nekaj drugo. Mom uji je bil auspuh zaštopan pa mu se zato pregrijaval i pojelo mu karike!

--- Kraj citata ---

jbg meni nebi trebal spuh bit zaštopan kad tormo nema još 6000km. :icon_scratch:
nadam se da bu ova svječka sad dobra...hvala :icon_thumright:

area mf:
sad bi ti trebalo bit sve u redu a ak nedude javi :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju