Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB r50x-Paljenje

<< < (3/4) > >>

Hrga:

--- Citat: dhorvat2 - 09 Listopad, 2008, 19:04:45 ---7 i 8 su toplinske vrijednosti. sad imaš veću toplinsku vrijednost i sad bi trebalo bit oke!

Al buš videl. Ak nije to onda je nekaj drugo. Mom uji je bil auspuh zaštopan pa mu se zato pregrijaval i pojelo mu karike!

--- Kraj citata ---

tj. ima hladniju svjecicu

area mf:
ima hladniju, misliš može izdržati veća toplinska opterećenja i pritom negubit ele.provodljivos :drunken_smilie:t

vedran_ft_:

--- Citat: svemirac - 09 Listopad, 2008, 18:33:06 ---
--- Citat: area mf - 09 Listopad, 2008, 16:11:08 ---napravi odo sto ti je dhorvat2 rekao u tome ti je problem,treba ti svijeća veće toplinske vrijednosti-jer kad se jako zagrije dobije velik električni otpor i "guši"iskru.

--- Kraj citata ---

stavil sam NGK b8 i za sad je dobro,al tak je bilo i kad je unutra bila NGK b7 isto nova koja i ide po katalogu.
sve je bilo dobro do kakvih 200km.onda je počelo prcanje sa toplo-hladno.
bumo vidli,hvala za info.
kaj je ova sad koju sam stavil veče ili manje toplinske vrijednosti?

--- Kraj citata ---

prijatelju stavio sam i ja sviječicu original yamahinu ngk 8 pa sam se vozio možda 200 km i opet sve po starom

dhorvat:

--- Citat: svemirac - 09 Listopad, 2008, 19:13:42 ---
jbg meni nebi trebal spuh bit zaštopan kad tormo nema još 6000km.

--- Kraj citata ---

Njegov ima sve skupa 9000 km i već je 3 puta mijenjal klip i karike s tim da je taj treći put kupil komplet sve novo (od radilice do auspuha) i to u ovlaštenom servisu sve delal!

Ima para i ne dira ga to, ali opet ga zafrkava to kad je topli da crkne... Neznam kaj je to. Uvijek nam bude misterija ostala  :icon_scratch:

svemirac:

--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 14:54:27 ---
--- Citat: svemirac - 09 Listopad, 2008, 19:13:42 ---
jbg meni nebi trebal spuh bit zaštopan kad tormo nema još 6000km.

--- Kraj citata ---

Njegov ima sve skupa 9000 km i već je 3 puta mijenjal klip i karike s tim da je taj treći put kupil komplet sve novo (od radilice do auspuha) i to u ovlaštenom servisu sve delal!

Ima para i ne dira ga to, ali opet ga zafrkava to kad je topli da crkne... Neznam kaj je to. Uvijek nam bude misterija ostala  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

da...malo čudno,samo kaj meni ne crkava nego ide normalno...samo nesmem stat :icon_biggrin:
bumo vidli sa ovom svečkom...ak se ponovi furam ga na servis,mislim da je nekaj oko štroma :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju