Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tank za kompresor

<< < (8/11) > >>

[R]UNNE[R]:
.

anabellas:
Ne treba mi bas tak cesto pa ja ispustim kad sam gotov,  probat cu drugi od jaceg frizidera motor nabavit ak na smetju iskopam jer ovaj nema snage startat kad je pod tlakom,  prevelka kompresija a nema ni karike :P

Sent from my D6603 using Tapatalk

ivano_007:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 02 Lipanj, 2016, 21:17:51 ---Dal se ovo odnosi i inače na sve kompresore? Jer uvijek redovno poslije upotrebe ispraznim kompresor na ventilu dole pa da znam za ubuduće?
edit: Inače u uputstvima piše da se jednom na tjedan ispušta radi kondenzacije a pošto ga tako i koristim jednom tjedno u prosjeku uvjek poslje odšerafim kondezat dole na tanku.
--- Kraj citata ---

U mome 50l uljnom kompresoru piše 1x mjesečno ili 1x u 3 mjeseca. Ne sjećam se više, al tjedno nije sigurno :confused5: Otkad sam ga kupio prije 10 mjeseci, ispustio sam ga 3 il 4 puta, jednom je baš dosta kondezata izašlo, ostale puteve ni kapi takoreć...

jerrycro:
moj prastari od 200 litara nije ispušten već 5 godina ali radi bez problema  :icon_biggrin:

3alfa3:
Za kondenzat je dovoljno otvorit ventil (i to ne jako) i pricekat dok curi voda. Ka vise ne curi - to je to.
Ja koristim kompresor svaki dan, ali na kratko tako da ne radi puno, ali nema sase daa bi cekao da puni od nule do kraja samo zato jer zelim nesto malo ispuhat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju