Pozdrav! Odlucio sam se reparirat masinu jer je stara radilica imala lufta ko u prici zbog pojedenog dosjeda na njoj samoj sa strane variomata... i poceli radovi sve teklo super (clan Ditek moze potvrdit) i bas je lijepo sve sjelo jedno u drugo nakon puno grijanja i hladjenja i scentrirana je taman bila fino, sklopio sve... lufta vise nema! Sav happy palim motor lijepo prede... odvozikam jedno 100km lagano jer su karike isto nove pa da sjednu... i nakon tog normalna voznja ful gas i bzvz idem rastepst prijenos.. probam cimat radilicu ono ima lufta... doduse masina je bila kipuca taman s voznje... lijevo desno i gore dole... lageri su kupljeni naravno novi u Lagerkomercu NTN Japan i semerinzi Corteco... nova radilica RMS pojacana ista kakvu je takoder Ditek stavio na Runnera, novi iglicasti i sve... znaci montirano je sve po PS-u...dizna 62 bez limica, dodatno je bilo ulja prva dva tanka u rezervaru i pojacana malo uljna... lufta ima taman kolko i svaka nova Piaggio masina... znaci nije to puno al ga ima.. i to me sad muci jer ga ne mislim vise raskopavat... jel ima tko iskustva kakvih slicnih a da je masina jos dugo vozila il mi slijedi potop? Hvala