Tehnički kutak > Styling skutera

Derbi GP1 250i - 3M mat folija

<< < (3/9) > >>

Nikola46:
Kako bolje, pametnije i jeftinije? Nove plastike ce me izac oko 3000 kn, kitanje besplatno i folije 600 kn. Da sam uzimao sve novo cifra je oko 15000 kn, polovni oklopi oko 4500kn + bojanje.

Tomi_ZG:
Ma kakvih 15 hiljada,dobio si 9,ak se za te pare ne da kupit set polovnih plastika i polakirat ih ja sam papa franjo,znam da ih nema baš,al u krajnjem slučaju bi kupio kompletnu ispravnu 50ku i stavio njegove plastike i ostalo rasprodao

Inaće šteta derbija,ak me pamćenje služi to je bivši od člana Cosa i taj skuter je bio apoteka,a i tebi svaka čast kad osušenog čoravog fosila koji ti je sjebao skuter nazivaš "gospodinom"

Nikola46:
Znaci sve orginal plastike su oko 10000kn, jos je i auspuh ostecen(punkao nosac plasticne zastite) a on je oko 4000 novi. Sve poguljene plastike su pokitane i kad se stavi folija nece se nista vidjet. Po mojoj racunici ovo je najjeftinija opcija, jer da sam nabavio i polovne plastike opet bi ih morao lakirat, a cijena tog nije sigurno ispod 1500 kn.

Tomi_ZG:
Ok još za plastike,al ovo sa spuhom je pretjerivanje,za 500kn uzmeš odličan polovni spuh i po potrebi ga prelakiraš,jer ne znam koji mozak bi dao 4000kn za novi serijski

cosa_wp:
Aj mi prodaj to smeće od motora.  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju