Općenito > Propisi
iskustva s kaznama
Josip-98:
Riki ovo ce ti bit borba s vjetrenjacama
Tomi_ZG:
Nemaš nikakva prava,spuh bez db kilera i nemaš retrovizore - tehnički neispravno vozilo,oduzimanje tablice i kazna,nisam 100% al preko 1000kn ceh + ponovo na tehnički kad sve vratiš u serijalu
Nemoj se natezat,u malom si mjestu,na piku si im,oni su u pravu,ti si u krivu,možeš se slikat,stavi db kiler i neke fensi retrovizore i bok,tablica pod repom ti je 300kn ili 150 u roku 3 dana
ricardo98:
Smeca od ljudi su...prijatelja mi je uhvatio bez vozacke..i tu ga poceo siliti,gurati a vozi sym jet 50...sin od istog policajca vozi 250-ku bez ikakve dozvole...al nebitno...njegovima su rekli da ce nas sada svih procesljati kad se bunimo...nisam to mogao gledati...neprofesionalnost na nivou...misio sam se dignuti tablicu gore i staviti koso retrovizore i tablicu dignuti...al to ce pricekati...imam vise motora tako da je tesko kontrolirati di san i kud sam...jucer su me cekali al sam izbjegao...mrzim tu nepravdu al niko ne radi 24 sata pa ni oni...buku nemoze izmjeriti jer centralne nogare nema..
Tomi_ZG:
Ak si skinuo centralnu da ti ne mogu mjerit buku,a tvornički je bila - opet tehnički neispravno vozilo,jbg
Frend ak vozi bez vozačke kriv je,e sad ak od pajceka sin isto vozi bez vozačke,prijavi ga,daj u novine,pobunite se masovno,samo to je isto kita ostat ćeš posran na kraju,jedino ak ne poznaš nekog načelnika il osobu na visokoj poziciji koja će stat iza tebe
steeef:
ima ministarstvo i unutarnje kontrole..kod nas su se ljudi zalili na neke sluzbenike pa su ovi bili na disciplinskom,neki i prerasoredjeni na druga mjesta..
treba i u novine dat,danas ocito prek medija treba sve terat da bi se institucije zbudile i delale posel
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju