Općenito > Propisi
iskustva s kaznama
ricardo98:
Imam nekih problema s policijom tj s par sluzbenika...reagirao sam na njegovo neprofesionalno ponasanje prema prijatelju i guranje,provokaciju i dernjavu...kao sto se ponasa vecina djelatnika...
zivim na otoku od 15000 ljudi i mjestu od 4.500 tako d asvak svakoga zna...rade mi zamke i prijete da ce poslat na tehnicki pregled..na motoru imam akrapovica bez db kilera,tablicu pod rep,nemam retrovizore..zanimaju me moja prava i iznos moguce kazne..
glupo je i pricati o tome al to je nasa pravda...sinovi od djelatnika voze bez vozacke....i to svi znaju...
TomoRI:
Kazna za tablicu pod repom ti je 300kn a u vezi auspuha i retrovizora vozilo je tehnički neispravno te ti skida tablicu i šalje te na izvanredni tehnički. Koliko on košta to neznam ali se možeš raspitati.
JosipMarijanovic:
--- Citat: ricardo98 - 03 Svibanj, 2016, 16:49:34 ---Imam nekih problema s policijom tj s par sluzbenika...reagirao sam na njegovo neprofesionalno ponasanje prema prijatelju i guranje,provokaciju i dernjavu...kao sto se ponasa vecina djelatnika...
zivim na otoku od 15000 ljudi i mjestu od 4.500 tako d asvak svakoga zna...rade mi zamke i prijete da ce poslat na tehnicki pregled..na motoru imam akrapovica bez db kilera,tablicu pod rep,nemam retrovizore..zanimaju me moja prava i iznos moguce kazne..
glupo je i pricati o tome al to je nasa pravda...sinovi od djelatnika voze bez vozacke....i to svi znaju...
--- Kraj citata ---
Jel imas pokazivac okretaja na motoru? Skini centralnu nogaru. Po zakonu ti tako nemoze nikako mjeriti buku. Smiju mjeriti samo na motorima koji mogu u leru podici broj okretaja.
balki:
Ak su te uzeli na zub budi legalan neko vrijeme jer se tesko s rogatima bosti. Ako ti skidaju tablicu radi tehn. neispravnosti uz to ide i pripadajuca kazna...
TomoRI:
Iskreno nikad se ne bi bavio takvim nečim ali ukoliko već dođe do mjerenja buke traži da sve bude po pravilniku, kolega 3alfa3 je opisao kako izgleda proces mjerenja buke pa ako nešto nije tako traži dodatnu kontrolu ili poništavanje testiranja zbog ne poštovanja propisanih uvijeta a kada i ako dođe netko izvan tvojeg područja mjeriti buku pojavi se s db kilerom i homologacijom i napravi ih budalama. Ponavljam, nikad se ne tako inatio ni sa kim ali eto, ako želiš imati konflikt s njima izvoli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju