Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Spy - Fergazer

<< < (2/5) > >>

RimSo:

--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 10:14:22 ---moguce da je sa cokom sve ok al ak je cok dizna zastopana nema sanse da ga upalis osim sa full gasom na srecu ak povuce malo benzina u cilindar.treba pogledat diznu od coka.

--- Kraj citata ---

Aha..ja sam to riješio sa promjenom sajle od čoka ali nije mi opet kako je bilo..

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 10:14:22 ---moguce da je sa cokom sve ok al ak je cok dizna zastopana nema sanse da ga upalis osim sa full gasom na srecu ak povuce malo benzina u cilindar.treba pogledat diznu od coka.

--- Kraj citata ---

Znaš čiji je to Spy...?  :icon_thumright:

Gle, celi frg je opran u benzinu i sve dizne smo propuhali, plovak funkcionira kak treba i sve je 5 osim kaj pali samo na fol gasu i jedino radi na fol gasu al ko da je na leru... Neznam kaj je to.

Prvo smo pomislili da nismo dosta dotegnuli sajlu pa ne diže klipić do vrha al sve je normalno isto ko i prije...

Di je tu caka? Kaj još može riknut na frgu? Nisam baš u tome pa pitam

RimSo:
A da nije fora u airbox-u i spužvi ?

Možda nije karburator al provjeri i ovo..prirubnica kakvo je stanje i da li si skidao pumpu i ono malo crijevo što je iz pumpe to moraš dobro da zadihtaš..

dhorvat:

--- Citat: RimSo - 03 Listopad, 2008, 12:32:59 ---A da nije fora u airbox-u i spužvi ?

Možda nije karburator al provjeri i ovo..prirubnica kakvo je stanje i da li si skidao pumpu i ono malo crijevo što je iz pumpe to moraš dobro da zadihtaš..

--- Kraj citata ---

Pisal sam u nekoj temi prije toga kak smo to zadihtali. Ali to isto smo stavili na moj PHBN12 sa aeroxa i radi mu Spy i dan danas. Problem je u njegovom fergazeru koji stoji kod mene sad. Zakaj on ne radi? Jer radio je normalno i odjedanput samo krepal. Ništa nije dirano na frgu, sve je serijski... Spy je serijala skroz.

Airbox nema veze s tim, niti prirubnica jer je moj frg gore i sve radi normalno, kužiš?

dhorvat:
Kaj nitko ne zna o čemu se radi?

Niko nije imal sličan problem... ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju