Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha Spy - Fergazer
dhorvat:
Tražim malo po forumu i nigdje nisam našao da netko ima sličan problem.
Dakle: Prijatelj mi ima Yamahu Spy i nije bila paljena 3 godine a prije te 3 godine je ionak zacvikala mašina i tak je stajal.
To smo rješili, cvikanje je bilo posljedica blokiranja uljne pumpe i iščupali smo ju van i radilo je normalno na mješavinu... Mjesec dana nakon toga desilo mu se da motor nije htio upalit, a bilo je i goriva u cilindru i svjećica je iskru davala. Kurblamo mi i kurblamo i ništa.
I odjedanput popi#dim i počinjem kurblat sa fol gasom i eto ti vraga: motor upali! I to sa fol gasom al radi ko da je na leru! Pustim fol gas, on crkne. I tako ukrug. Srećom, ja sam taman kupio PHBN 17,5 pa sam mu dal svoj svoj serijski PHBN 12 i motor mu još i dan danas radi bez problema.
Taj frg mi je još uvijek ostal misterija i stoji kod mene doma i ne znam kaj da radim s njim. Jel netko zna kaj mu je i kak da to popravim?
Drnda:
Moguce da je cok otisao
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Listopad, 2008, 00:40:40 ---Moguce da je cok otisao
--- Kraj citata ---
To mi je neko reko al nije mi jasno kaj čok ima veze s tim!
Čok je ručni, kaj na njemu može otić. Ionak smo ga 47 put raskopali i sve je štimalo uvijek...
RimSo:
Eh ja imam isti scoot i čuj stajao 3 godine..kaj je radio s njim toliko ?
I u mene je pumpa bila down pa sam je odstranio jer inače to je jedina mana kod tih scoota što jest jest..
A za ferzager i ja mislim da je čok jer sam skoro imao isti problem..ako neće malo da radi neće nikako da pali pa sam ja morao nešto iskemijat i teško je ujutro palio al eto srećom čekam 17,5 pa ćemo da vidimo..
2TDottore:
moguce da je sa cokom sve ok al ak je cok dizna zastopana nema sanse da ga upalis osim sa full gasom na srecu ak povuce malo benzina u cilindar.treba pogledat diznu od coka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju