Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Spy - Fergazer

<< < (4/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: vjeko86 - 01 Siječanj, 2009, 17:34:00 ---Onda neka se vozi u autu jer skuter nije za njega :toothy10:

--- Kraj citata ---

Čekal sam nekoga da to napiše. Ali ja se više brinem za motor nego za njega. Žal mi ga je jer sam mu ja generalku radil prije 3-4 godine  :icon_thumright:

sfreak:

--- Citat: dhorvat2 - 01 Siječanj, 2009, 17:39:18 ---
--- Citat: vjeko86 - 01 Siječanj, 2009, 17:34:00 ---Onda neka se vozi u autu jer skuter nije za njega :toothy10:

--- Kraj citata ---

Čekal sam nekoga da to napiše. Ali ja se više brinem za motor nego za njega. Žal mi ga je jer sam mu ja generalku radil prije 3-4 godine  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

jel sad to vozi? bi se to mozda prodavalo?

neer:
nek zacepi dovod zraka u karb i nek kurbla..a i neka ocisti karb i skonta cok mozda je do njega..ali neka napravi prvo  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: sfreak - 01 Siječanj, 2009, 17:51:09 ---
--- Citat: dhorvat2 - 01 Siječanj, 2009, 17:39:18 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

jel sad to vozi? bi se to mozda prodavalo?

--- Kraj citata ---

Da prodaje već bi ja to kupil  :jerk:

A i nije preneso papire sa bratića na sebe... tak da  :dontknow: Ko zna di je ta knjižica vozila završila. Ipak je to 1996 godina skuter.

Ljudi dajte dosta offtopica, daj nek neko napiše neš konkretno  :redface:

2TDottore:
j#bote ja pa rekli smo da je fergazer problem.daj hiti ga u smece i nek kupi polovni 12 za 100kn i rjeseno.S cim se ti zamaras.  :violent1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju