Ostalo > Razne offtopic teme :)

Samsung galaxy s4 mini baterija?

<< < (4/6) > >>

ajlavsrku:
imam ja samsung s4 mini vec nekih god ipo,prvih 3-4 miseca,uz whatsapp,digod na face,pozivi itd trajala bi dan ipo na sta sam bia iznenadjen,i nakon ta 3-4 miseca mi izdrzi baterija doslovno od 8 ujutro do nekih 10 navecer,neigram igrice,nisan ovisnik o prckanju stalno po mobu,digod koja por na whatsapp,malo fejs,pozivi i mozda 5 sms-ova dnevno,to je moje isksutvo,a da cili dan neradin nista po njemu sta bi se znalo desit opet max 16 sati izdrzi.

ljubo46:
e tako nekako i moj, kad je bio nov prije 2god i dva mjeseca dan i pol drzi baterija, a sad opet nova unutra pa nemoze ni 8h izdrzat, na faceu ni nisam s mobom, eventualno koja poruka preko whatsappa i koji poziv.

ajlavsrku:
ako hoces mogu ti cin prebacim puste slike s moba posto mi je puka ekran jucer poslat svoju bateriju,nek se nadje ko rezerva,necu ga ni radit puka mi ekran,touch i staklo,pa mi ni baterija netriba..

ljubo46:
Ma imam u rezervi staru bateriju originalnu i jednu zamjensku tako da mi stvarno ne treba. Svakako hvala  :icon_thumright:

ajlavsrku:
ma nema na cemu,sve je to isti skart danasnji mobiteli,nek izdrze od marende do vecere triamo bit sritni :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju