Ostalo > Razne offtopic teme :)
Samsung galaxy s4 mini baterija?
ljubo46:
Pozdrav ekipa vidim ima tu strucnjaka za mobitele, da izjasnim problem,
kupio sam prekjucer novu bateriju originalnu za s4 mini, baterija je ove godine proizvedena i kupio sam je u ducanu, ali meni je ostao stari problem a to je da ne moze izdrzati ni jedan dan.
ne tipkam puno i nemam nista instalirano osim face i tako to, neke sam stvari i deinstalirao.
U potrosnji baterije mi je danas pisalo da android sistem trosi oko 32% dok je prije bilo oko 10-15%.
ekran mi je smanjen na pola svjetlina, ukljucena stednja baterije, wi-fi iskljucen i on se prazni ko od sale. jucer mi je pokazivao 35% napunjenost baterije, i ja ga nesto ugasio i ponovo upalio on pokazuje da je prazna cca 5%.
treba li vremena da se nova baterija formira?
Sto se to desava? netko kaze da treba kalibrirat bateriju.. :dontknow:
Gilera_50:
Isprazni je skroz da se mob ugasi i napuni je do kraja i jos ostavi jedno sat vremena da se puni,mozes i pola sata. Probaj meni ja tako uspjelo ...
aragonY:
Ako bih se mogao i ja nadovezati, imam sličan problem samo se kod mene radi o iphone 5 i baterija mi se prazni brže(ako koristim mobitel ne može biti više od 1h a ako ga ne koristim uopšte izdrži 8-9h). Kupljena druga nova baterija ali ista stvar opet :dontknow:
andy:
Ljubo kad si zadnji put napravio reset mobitela na tvornicke postavke?
Ako nisi već duže vrijeme, za početak napravi to.
Jesi možda azurirao softver?
Da bi detaljnije otkrio sto troši bateriju (koji proces) instaliraj program Better Battery Stats (na Google nadji, prvi link na xda forum i instaliraj).
Koliko SOTa ima mobitel prilikom koristenja (vrijeme koliko je ekran upaljen), to bi trebalo pisati u statistici potrošnje baterije pod zaslon..
ljubo46:
ima godinu dana od prilike kako sam ga resetirao, azuriran je softver.
Ma jucer mi je android trosio vise nego ekran jer nisam puno dirao mob. istek mi je ekrana tj svjetlina skracena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju