Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (19/28) > >>

3alfa3:
Ne bas kao da je novi. Ako je gus, onda ga treba pohonati i karikama treba 50-tak km da sjednu kako treba i onda je to to.
Ako je alu, onda nema honanja i isto nakon 50 km smatraj sve razradjenim

dhorvat:
Neću otvarat novu temu radi ovoga pa ću ovdje napisat:

Dakle, danas me frend pital kaj da stavi na Aeroxa, dobil je 7000 kuna i hoće ih sve bubnut u motor. Ima serijsku mašinu, kromani ZX sa RR topom i multivar.

Sad ovak: ja sam mu predložil da uzme due+ budući da za MHR replicu neće ni čut, veli da mu je to preslabo, Nardo spuh, 21 del'lorto, Malossi radilica (stara radilica mu je blago rečeno u k***, od svih navoja pa do zubaca), Malossi X-kevlar, i hoće Malossi polutku. Reko sam mu da još uzme CDI al neznam dal bude dobil kaj s tim i dal se to splati kupovat.

Kaj vi mislite o svemu tome. Ja mu to sve sklopim i složim da radi al reko sam mu da otpela to sve da mu uštelaju frg i prijenos jer se meni ne da a ni neznam skroz precizno frg naštelat.

Frajer hoće overrange da dobije krajnju al to sam mu reko da nije baš pametno, nego da samo stavi 10-15% duži prijenos.

Ajde mišljenja, frajer to kupuje ovaj mjesec... I jel neko voljan štelat to (za pare naravno...)?

gumy:
nemoj narda.. bolje nešto iz vana nek naruči.
što se tiče štelanja, ako ostaje serijski airbox dell 21 se treba minimalno poštimavati, valjčići u multivar 3.6 grama, crvena centralna i plavi federi na delti(ako ona ide) i to je ugrubo to.

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 08 Listopad, 2008, 19:57:00 ---Neću otvarat novu temu radi ovoga pa ću ovdje napisat:

Dakle, danas me frend pital kaj da stavi na Aeroxa, dobil je 7000 kuna i hoće ih sve bubnut u motor. Ima serijsku mašinu, kromani ZX sa RR topom i multivar.

Sad ovak: ja sam mu predložil da uzme due+ budući da za MHR replicu neće ni čut, veli da mu je to preslabo, Nardo spuh, 21 del'lorto, Malossi radilica (stara radilica mu je blago rečeno u k***, od svih navoja pa do zubaca), Malossi X-kevlar, i hoće Malossi polutku. Reko sam mu da još uzme CDI al neznam dal bude dobil kaj s tim i dal se to splati kupovat.

Kaj vi mislite o svemu tome. Ja mu to sve sklopim i složim da radi al reko sam mu da otpela to sve da mu uštelaju frg i prijenos jer se meni ne da a ni neznam skroz precizno frg naštelat.

Frajer hoće overrange da dobije krajnju al to sam mu reko da nije baš pametno, nego da samo stavi 10-15% duži prijenos.

Ajde mišljenja, frajer to kupuje ovaj mjesec... I jel neko voljan štelat to (za pare naravno...)?

--- Kraj citata ---

taj tvoj prijatelj sigurno oce bit glavni u selu jel tak.

malaguti f12:
nece bit glavni vec boss haha...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju