Općenito > Generalno o skuterima

Moj Aerox - montiranje karika...

<< < (27/28) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 15:43:46 ---
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 15:38:38 ---
valjda prazan. :rofl1:

--- Kraj citata ---

Jučer došo do benzinske, u rezervaru NIČEGA (možda jedino u čašici fergazera) i počastio ga sa 50 kn čiste 98-ice  :toothy3:

Još je 30 kn ostalo unutra  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

budaletino.za tih 50kn si radje mogao ne vozit se dva dana i ic sa nama na grobnik.Neznam kaj bi ti covjek reko. :uff:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 15:46:56 ---budaletino.za tih 50kn si radje mogao ne vozit se dva dana i ic sa nama na grobnik.Neznam kaj bi ti covjek reko. :uff:

--- Kraj citata ---

A za ručak budem mušice po zraku lovil i pil vodu iz žbunja i mlaki uz cestu... tele  :uff:... reko sam da bez 100 kuna u rezervi nikam nejdem  + puni tank.

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:27:42 ---I aj molim te nađi mi jedan kevlar remen a da je po dužini isti ko ovaj TOP 9907770, dimenzija 738x16.5x28

P.S. nisi niš za race komentiral  :icon_tongue: :jerk:

--- Kraj citata ---

Sto se tice kevlara, stavio sam gore sliku. Ako hoces dam ti taj remen pa si probaj da ne dajes bezveze 250+ kn.

Sto se tice trke, nije mi do toga...

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 11 Listopad, 2008, 16:14:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:27:42 ---I aj molim te nađi mi jedan kevlar remen a da je po dužini isti ko ovaj TOP 9907770, dimenzija 738x16.5x28

P.S. nisi niš za race komentiral  :icon_tongue: :jerk:

--- Kraj citata ---

Sto se tice kevlara, stavio sam gore sliku. Ako hoces dam ti taj remen pa si probaj da ne dajes bezveze 250+ kn.

Sto se tice trke, nije mi do toga...

--- Kraj citata ---

svaka cast.  :icon_thumright: ponasa se ko dijete od 15 godina.samo bi se sa svima utrkivao i nesto dokazivao sto se vec zna odavno

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 17:09:43 ---svaka cast.  :icon_thumright: ponasa se ko dijete od 15 godina.samo bi se sa svima utrkivao i nesto dokazivao sto se vec zna odavno

--- Kraj citata ---

Pozval bi ja na pivu, al budući da nemam trenutno niš para mislil sam da bu i mala trka popravila gušt. Al mora Dottore sve zaj#bat, to mu je u krvi  :drunken_smilie:

Kad skupim neke pare da mogu do žitnjaka i nazad onda bum došo kod tebe Slow i bumo probali taj remen... Ja uzmem putni set za generalku i to je u roku 15 minuta složeno, isprobano i vraćeno   :icon_thumright: Važi? Al ko zna kad bude to... Valjda nebu snijeg do toga zapal  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju