Općenito > Generalno o skuterima
Moj Aerox - montiranje karika...
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 15:43:46 ---
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 15:38:38 ---
valjda prazan. :rofl1:
--- Kraj citata ---
Jučer došo do benzinske, u rezervaru NIČEGA (možda jedino u čašici fergazera) i počastio ga sa 50 kn čiste 98-ice :toothy3:
Još je 30 kn ostalo unutra :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
budaletino.za tih 50kn si radje mogao ne vozit se dva dana i ic sa nama na grobnik.Neznam kaj bi ti covjek reko. :uff:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 15:46:56 ---budaletino.za tih 50kn si radje mogao ne vozit se dva dana i ic sa nama na grobnik.Neznam kaj bi ti covjek reko. :uff:
--- Kraj citata ---
A za ručak budem mušice po zraku lovil i pil vodu iz žbunja i mlaki uz cestu... tele :uff:... reko sam da bez 100 kuna u rezervi nikam nejdem + puni tank.
SlowRider:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:27:42 ---I aj molim te nađi mi jedan kevlar remen a da je po dužini isti ko ovaj TOP 9907770, dimenzija 738x16.5x28
P.S. nisi niš za race komentiral :icon_tongue: :jerk:
--- Kraj citata ---
Sto se tice kevlara, stavio sam gore sliku. Ako hoces dam ti taj remen pa si probaj da ne dajes bezveze 250+ kn.
Sto se tice trke, nije mi do toga...
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 11 Listopad, 2008, 16:14:52 ---
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:27:42 ---I aj molim te nađi mi jedan kevlar remen a da je po dužini isti ko ovaj TOP 9907770, dimenzija 738x16.5x28
P.S. nisi niš za race komentiral :icon_tongue: :jerk:
--- Kraj citata ---
Sto se tice kevlara, stavio sam gore sliku. Ako hoces dam ti taj remen pa si probaj da ne dajes bezveze 250+ kn.
Sto se tice trke, nije mi do toga...
--- Kraj citata ---
svaka cast. :icon_thumright: ponasa se ko dijete od 15 godina.samo bi se sa svima utrkivao i nesto dokazivao sto se vec zna odavno
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 11 Listopad, 2008, 17:09:43 ---svaka cast. :icon_thumright: ponasa se ko dijete od 15 godina.samo bi se sa svima utrkivao i nesto dokazivao sto se vec zna odavno
--- Kraj citata ---
Pozval bi ja na pivu, al budući da nemam trenutno niš para mislil sam da bu i mala trka popravila gušt. Al mora Dottore sve zaj#bat, to mu je u krvi :drunken_smilie:
Kad skupim neke pare da mogu do žitnjaka i nazad onda bum došo kod tebe Slow i bumo probali taj remen... Ja uzmem putni set za generalku i to je u roku 15 minuta složeno, isprobano i vraćeno :icon_thumright: Važi? Al ko zna kad bude to... Valjda nebu snijeg do toga zapal :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju