Ostalo > Svijet računala i mobitela
Glupi kompjuter moram 2x kurblat da upali
jerrycro:
grafička je, nema veze što je prije radila a sad ne radi. kad odluči crknit jednostavno ili crkne ili ovako zajebava. probaj obrisat driver što si instaliro za nju i ostavi windowsov driver najobičnniji gdje ćeš imat jako nisku rezoluciju i vidit da li se ponovo dešava ista stvar
zvonkec92:
intel pentium D, dual kor, 3.5gb rama, i neka grafička od 512. matična je neka asrock pojma nemam koja. vidim detalje kad dođem doma.. ma meni se čini da je to već prestara izrabljena kanta zato sere kvake.. moral bum kupit nekaj novije
jerrycro - isto se dešava i bez drivera.. dok npr wratim win 7 tamo se pali od prve al kompletan komp onda ne funkcionira nikak sa win 7.. tu jebe lud zbunjenog, ni jedan windows mu nepaše i sa svakim se drugačije ponaša
onil94:
Graficka nemora crknut do kraja, npr ja sam imao problem da mi je sve radilo ali kad bi uso u bilo koju igru sam bi mi se smrzo komp. Posudio od frenda graficku i probao sve radi, a prije toga sam sve moguce testove za graficku skinuo i sve je prosla. Problem sam rijesio tako da sam stavio graficku u pecnicu na kratko i radilo je sve poslje. Ako te zanima postupak mogu ti objasnit ako uspijes utvrdit da je grafa.
anabellas:
30 min na 200 stupnjeva, zatim okrenuti i zaliti vinom :toothy3:
onil94:
Ili cak moguce da te ram malo zeza jer ga nemas bas puno, ali to su samo nagadjanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju