Općenito > Propisi
Odjava pa registracija
Alfa166DA:
Uzmes sve papire odes u bilo koju stanicu za tehnicki pregled ali najjeftinije ti je otici u policiju u Makarskoj bacis im sve na stol prije isteka reg. i trazis prijepis vozila, daju ti novu prometnu i tablice i rjesena stvar onda u Zagrebu po isteku obavis tehnicki gdje ti pase i sve rjeseno
Juka_91:
Znaci situacija je ovakva. Pošto nisam bio u Zg do sada, nisam stigao odjavit skuter, ali sad je već i krajnje vrijeme da ne istekne 15 dana od proteka registracije. Ali situacija je sljedeca, taj skuter je kupljen on jedne zene, nazovimo je Ana, od strane jednog decka nazovimo njega Marko koji je u ugovoru s njom napisao da će odjavit tablice ali nije, i u njegovom vlasnistvu je bio par mjeseci te sam ga ja kupio od njega i isto smo stavili u ugovor da ću ja odjavit skuter. E sad me zanima. Ja imam njegov ugovor sa tom ženom, i svoj ugovor sa njim, prometnu koja je istekla prije nekoliko dana koj aglasi na njeno ime i SK tablice sa sobom i mislio sam otići u Henizlovu popodne i odjavit ga. Da li će ti papiri što imam biti dovoljni ( naravno uz još 20 kn u taksi) ili bi moglo bit nekih komplikacija?
gp_motori:
Imaš sve šta ti treba ;) Jednom sam radio prijepis na sebe sa 3 UGOVORA! Zadnje šta sma radio je 400ccm motor sa 2 ugovora, tablice godinama več iste neodjavljene neregistriran, niakkavp roblem, došo u postaju sa svim tim, i moro sam te tablice koej sam imao dat skinut jer one su več automatski odjavljene, jedino mi to bilo krivo htio zadržat te iste šta im fali :p Ništa išo po nove tablice i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju