Općenito > Propisi

Odjava pa registracija

(1/3) > >>

Juka_91:
Prošle godine kupio sam skuter od jednog dečka blizu Siska, koji je taj skuter uzeo od neke svoje tete, pa je registracija bila na njeno ime i na SK tablice i vrijedi do 3.4.2016. E sad ja imam kopiju njiohovog kupoprodajnog i svoj kupoprodajni sa tim dečkom, i u oba piše da će kupac odjaviti vozilo i tablice. Meni sad kad istekne registracija, ja ga prvo idem odjavit, i tu me zanima da li trebam nositi ta oba kupoprodajna? Pretpostavljam da treba. I još me zanima, pošto sam prijavljen u Dalmaciji i trebao bi tablice na MA registraciju da li mogu to sve obaviti u ZG? Znam da tehnicki mogu obavit u Zg tj bilo gjde, a mogu li onda otić u Petrinjsku zatražit tamo tablice na MA registracije ?

aprilija.sportci:
Nemožeš,ja sam isto iz Makarske,i kupio sam skuter sa Zg tablama,rekli su mi ovo u poreznoj Zabok i Policijskoj upravi Zabok,posto mi je najvažnije bilo da skuter nije pod nekom ovrhom,a nije,postupak je slijedeči,vozim na Zg tablama do isteka rege,cak ga nisam mogao prebaciti na sebe jer imam prebivaliste u Ma i samo doli mogu platit prijenos,aaaaaaa,posto sam cilu zimu gori,ostavija sam to sad za iza prvog maja kad se vratim u Ma.Znaci placanje poreza u Ma,registriranje na Ma tablice i vozi Miško,drugačije neide....lp.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

JosipMarijanovic:

--- Citat: Juka_91 - 28 Ožujak, 2016, 12:05:44 ---Prošle godine kupio sam skuter od jednog dečka blizu Siska, koji je taj skuter uzeo od neke svoje tete, pa je registracija bila na njeno ime i na SK tablice i vrijedi do 3.4.2016. E sad ja imam kopiju njiohovog kupoprodajnog i svoj kupoprodajni sa tim dečkom, i u oba piše da će kupac odjaviti vozilo i tablice. Meni sad kad istekne registracija, ja ga prvo idem odjavit, i tu me zanima da li trebam nositi ta oba kupoprodajna? Pretpostavljam da treba. I još me zanima, pošto sam prijavljen u Dalmaciji i trebao bi tablice na MA registraciju da li mogu to sve obaviti u ZG? Znam da tehnicki mogu obavit u Zg tj bilo gjde, a mogu li onda otić u Petrinjsku zatražit tamo tablice na MA registracije ?

--- Kraj citata ---

Nemozes zatraziti tablice na MA u zg. Ako tebi adresa u osobnoj pise u MA onda ti tamo boravis. Ako si se preselio u ZG onda si to morao promjeniti u papirima. Ako imas privremeno boraviste onda opet nemas pravo na ZG table jer si ovdje privremeno i nisi cijele godine u zg jer zakonski nesmijes biti jer to onda nije privremeno boraviste

aprilija.sportci:
Ti vjrv  nemas ništa sa poreznom pretpostavljam da voziš 50 ccm,ja imam jer je 300 ccm

Juka_91:
Nista, onda cu ga odjavit sada kad istekne registracija, pa prvom prilikom dolje i registrirat ga. Koliko mi vrijede papiri za tehnicki ako bi ga napravio sad u ZG? Znaci da ga ad napravim tu za par dana, i da s tim papirima dođem dolje regat skuter sve bi islo normalno jel tako?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju