Općenito > Propisi
Prepis pomoc
NoName_ZG:
Imao sam istu stvar kad sam vadio novu prometnu na svoje ime. Uglavnom dosao s 2 kupoprodajna, mojim i od bivseg vlasnika i najnormalnije izvadio novu prometnu na svoje ime. Treba ti 35kn biljega i 35kn moras uplatit u drzavni proracun.
Mario01:
porez se ne placa na vozila 50ccm !
govirm iz iskustva, prosli tjedan sam isao u poreznu jer sam kupio skuter, zena pogledala kupoprodajni ugovor i samo rekla ne placas porez idi direktno u mup... znaci to je bilo prije 6 dana tako da eto svijeze info, iako sam citao i cuo da su ljudi neki placali, hebiga , to je onda do ludih šalteruša koje si uzmu te pare... jednostavno samo preskoci poreznu i idi u mup i uštedio si neku siću ;)
montis:
Sve zavisi od mjesta do mjesta negdje moraš platiti a negdje ne jer drugačije tumače propise tako da je najbolje otići u poreznu i provjeriti ako nisi siguran. U Virovitici se mora platiti u Bjelovaru nemora jer ovo je zemlja apsurda
Mario01:
ja na tvom mjestu ne bi ni provjeravao, jednostavno idi u mup i pravis se lud i kazes da ti je receno da se ne placa na mopede i eto...ako te bas posalju hebiga onda plati i eto
NoName_ZG:
--- Citat: Mario01 - 25 Ožujak, 2016, 12:19:48 ---ja na tvom mjestu ne bi ni provjeravao, jednostavno idi u mup i pravis se lud i kazes da ti je receno da se ne placa na mopede i eto...ako te bas posalju hebiga onda plati i eto
--- Kraj citata ---
Pa nema se kaj pravit lud kad se ne placa na mopede.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju