Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vrtni kamin od stare cigle

<< < (2/3) > >>

VEPAR:
staklena voda se koristi za mješanje šamotnog brašna prilikom spajanja unutarnjh plašteva dimnjaka tj koristila se prije danas dobiš sve u paketu ko silikon!Napravi kak sam ti napisal i sve bude uredu!

Mojpesek:
Hvala decki na savjetima,i ne brini Vepar,fuge su do 1 cm kako koja posto stara cigla nije idealno ravna pa nemozes zidat po sabloni tj stavljat si distance...Kako tvoja ruka tj tetiva...pozdrav ;D

Alfa166DA:
mislim da je ipak krov najbolje rješenje, jer je cigla porozna, upija vodu i teško će je biti inpregnirat

VEPAR:

--- Citat: Mojpesek - 24 Ožujak, 2016, 02:58:57 ---Hvala decki na savjetima,i ne brini Vepar,fuge su do 1 cm kako koja posto stara cigla nije idealno ravna pa nemozes zidat po sabloni tj stavljat si distance...Kako tvoja ruka tj tetiva...pozdrav ;D

--- Kraj citata ---
ma znam ali ipak treba pazit da fuge nebudu predebele!ima pacijenata koji stavljaju i do 5cm fuge nebili što brže bili gotovi a kasnije to užasno izgleda!i još jedan savjet prije nego počneš zidat utopi svaku ciglu u vodu,a fuge čisti tek kad mort dosta otvrdne!što se moje ruke tiče karijeru muzičara mogu zaboravit pošto su mi 3 prsta sjebana i 40% su u funkciji!

Alfa166DA:
postoji sistem za impregnaciju SIKA to ima ali mislim da je dosta skupo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju