Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vrtni kamin od stare cigle

(1/3) > >>

Mojpesek:
Pa koliko se prica da su bikeri dobri gurmani i vole rostilj,ja sam odlucio u dvoristu sagraditi jedan za sebe,kupio staru ciglu,oprao ju fino miniwashem,i zidam koliko stignem...nakon toga ide brusenje sa zicanom cetkom ili pjeskarenje ovisi koliko bude volje....e sad mene zanima dali je vec neko to radio i cime je premazao staru ciglu dok je kamin bio gotov da se zastiti od utjecaja vremena :help:...pozdrav i bilo kakve preporuke oko kamina su dobrodosle

Alfa166DA:
tako sam i ja krenuo i kada sam sve sagradio imao sam taj problem pa sam na kraju betonirao okolo još i napravio sjenicu sa krovom pa je pecara zaštićena od lošeg vremena, po ljeti je otvorena a po zimi sam dao napraviti original cerade i fino se zatvori i fešta može početi

JogFromYamaha:
unutrasnjost pozbukas šamotom za peci a izvana si mozes naljepiti ukrasnu ciglu ili  samo beton

VEPAR:
STARU CIGLU NIKAKO PJESKARIT! Lj epo očisti fuge sa žičanom četkom i svu prašinu kasnije očisti običnom vodom a možeš i kupit emulziju za impregnaciju tek kad se sve dobro osuši ljepo premažeš lanenim uljem ali ciglu nemoj pjeskarit!I meni najbitnija stvar što se same estetike tiče pazi da ti fuge nebudu predebele do 2cm!Ako trebaš kakvi savjet u vezi tog projekta slobodno me pitaj!

balki:
 Nisam nikad radio sa time ali sam se naslusao o "staklenoj vodi"- mozda bi premaz time bio rjesenje za staru ciglu da trpi vremenalije (?)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju