Općenito > Maxiskuteri

Razlika piaggio motora 250 i 300 ccm

(1/4) > >>

mandrac:
Pozdrav,

kupujem polovan skuter, pa me zanima razlika između piaggiovih motora 250 leader i 300 quasar.

Zanima me koji se pokazao kvalitetniji, dugotrajniji, razlika u cijeni dijelova ako je ima, održavanje, potrošnja...

znaći plusevi i minusi za obe mašine.

Hvala na odgovoru. :icon_thumright:

anabellas:
Oboje su quasar mašine i imaju skoro sve dijelove iste,  nista manje kvalitetne jedna od druge.
Kupi ono kaj bu povoljnije za uzet

Sent from my D6603 using Tapatalk

mandrac:

--- Citat: anabellas - 23 Ožujak, 2016, 09:08:02 ---Oboje su quasar mašine i imaju skoro sve dijelove iste,  nista manje kvalitetne jedna od druge.
Kupi ono kaj bu povoljnije za uzet

--- Kraj citata ---

Hvala na odgovoru. Da li je bilo nekih tvorničkih opoziva, čini mi se da sam negdi pročitao da je bilo nekih problema sa pumpom goriva.

Još me zanima do koje godine su 250-ke imale karburator. Da li to ovisi od modela do modela ili su na svim motorima od neke godine počeli ugrađivat i.e. mašine?

anabellas:
A bilo je sa serijom pumpi da, al nista zabrinjavajuce, veli forumas da jos uvijek to đabe mjenjaju i bez garancije.

Mislim da ovisi od modela al vodi se tim da pise i.e. Kad trazis o toje to,  ak nisi ziher uho kod masine i slusaj jel pumpa zuji na kontaktu ;D

mandrac:
Kako idu servisni intervali? Mali servis(ulje, filter), veliki(remen,role)?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju