Općenito > Maxiskuteri
Razlika piaggio motora 250 i 300 ccm
anabellas:
U manualu ulje,rolice 10 k
Remen 20k
Makar svi ranije mjenjaju, ulje recimo svakih 3-5k
Remen 10-15k
Sent from my D6603 using Tapatalk
steeef:
problem je imala jedna serija pumpi na 300cc agregatima,to se mjenjalo..
karb i i .e. 250 motori su se ugradjivali ovisno o godistima odredjenih modela,nisu se npr jedne godine svi prebacili na i.e.
kad specificiras o kojem skuteru/skuterim se radi,onda se bude moglo vise rec po tom pitanju.
aprilija.sportci:
--- Citat: steeef - 23 Ožujak, 2016, 11:47:22 ---problem je imala jedna serija pumpi na 300cc agregatima,to se mjenjalo..
karb i i .e. 250 motori su se ugradjivali ovisno o godistima odredjenih modela,nisu se npr jedne godine svi prebacili na i.e.
kad specificiras o kojem skuteru/skuterim se radi,onda se bude moglo vise rec po tom pitanju.
--- Kraj citata ---
Ja sam imao sportcity 250 ie iz 2006.to je prva serija sa ubrizgavanjem,sad imam 300 ie iz 2011. drugi sam vlasnik,skuter ima 5kkm,pumpa mi i ruke gratis friško zamijenio AC Bauer Zabok,jer je po broju šasije ustanovljeno da je pumpa iz lose serije koja je ugradivana u piaggio grupaciju od 250 do 300 ccm od 2009-2012 i mijenjaju je bez obzira imao servisnu knjizicu il ne,eto toliko o tome od mene,pozz
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
mandrac:
--- Citat: steeef - 23 Ožujak, 2016, 11:47:22 ---problem je imala jedna serija pumpi na 300cc agregatima,to se mjenjalo..
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru. Ni ja još neznam šta bi uzea, još pručavam ponudu. Kad suzim izbor javim se.
mandrac:
--- Citat: aprilija.sportci - 23 Ožujak, 2016, 13:07:40 ---
--- Kraj citata ---
Ja sam imao sportcity 250 ie iz 2006.to je prva serija sa ubrizgavanjem,sad imam 300 ie iz 2011. drugi sam vlasnik,skuter ima 5kkm,pumpa mi i ruke gratis friško zamijenio AC Bauer Zabok,jer je po broju šasije ustanovljeno da je pumpa iz lose serije koja je ugradivana u piaggio grupaciju od 250 do 300 ccm od 2009-2012 i mijenjaju je bez obzira imao servisnu knjizicu il ne,eto toliko o tome od mene,pozz
Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Sviđa mi se ovaj sportcity. :icon_thumright:
Kakva je razlika između 250 i 300. Od mašine, preko plastika do prostora ispod sica? Napiši dva slova.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju