Ja ne prihvacam da me ista jebe. To da platim, i da budem dan bez brige, a da nemam pojma u cemu je problem, i da me sutra opet jebe ne dozvoljavam.
Zato sam se i uhvatio u kostac s ovakvim pi*darijama i rijesavam ih do kraja. U konacnici vozim skuter kojeg se bogovi boje popraviti.
Jebes pare, meni nije zanimljivo platiti problem, meni je zanimljivo rijesiti problem i napraviti rijesenje, radim to iz gusta prvenstveno, napraviti nesto sto vecina nema.
Dobro da izvjestim trenutno stanje.
Nrg sa brtvom od kole vise ne pusta, tekucina je na maksimumu.
Runner sa brtvom i preradjenim cepom koji sluzi kao zastita od zapljuskivanka radi svoj posao, nakon sto sam cep stegnuo normalno, ne preslabo, problema vise nema.
Novi cep ceka zapakiran za svaki slucaj.
Cepove i brtve treba izbusiti, jedna mala rupica do 1mm je dovoljna kako sistem ne bi bio hermeticki zatvoren, da ne bi grunuo kiler, izbilo na semering, na neki spoj ako slucajno zakuha.
AC je dobar kao radni stroj, meni je idealan kao agregat za 220V, kosilica za travu ili pumpa sa vodu i tako to, gust nula bodova.
Na novom vx-u mi je slinija...stavljao sam o-ringove zamjenske i nikako...
novi cep je rjesio stvar ne pusta ni kapi vise
Nije kriv vanjski o ring u dosta slucajeva, nego vjerojatno oprugica unutra koja prerano otvara i povlaci vodu iz sistema van. A primjecujem i necistoce u cepu i na dijelovima koji brtve.
Fali mi gornji dio i jos jedna velika opruga jer sam to bacio u smece. Mozda treba kupiti od malossija oprugu za cep?