Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: RC NITRO tko sve vozi?  (Posjeta: 9239 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Odg: RC NITRO tko sve vozi?
« Odgovori #20 : 08 Prosinac, 2015, 20:32:19 »
zahvaljujuci dimenzijama remena mislim da sam dosao do Americkog proizvodjaca OFNA, koji proizvodi model OB4, princip mi se cini isti, sve zgleda slicno, sad jedino sto me moze seznut je pozicija motora na podu šasije, milimeter lijevo desno mijenja duzinu remena.  :dontknow:

http://www.rcscrapyard.net/ofna-ob4-slimline.htm
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 14 Prosinac, 2015, 18:12:37 »
dosla prinova u garazu, od clana Josip Marijanovic, šasija tamiya tt01 sa karoserijom od z350.

naime kako je ta 350z karoserija malo siroka vise odgovoara carsonu, tako da je on pocascen novom karoserijom, a tt01 je dobio staru subaru karoseriju, ionako su drift gume na njemu. ako se slomije nije steta.  :dontknow:

a i brutalno izgleda subaru, u podu  :laughing7:

skupilo se toga  :toothy11:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline JosipMarijanovic

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #22 : 14 Prosinac, 2015, 22:34:14 »
dosla prinova u garazu, od clana Josip Marijanovic, šasija tamiya tt01 sa karoserijom od z350.

naime kako je ta 350z karoserija malo siroka vise odgovoara carsonu, tako da je on pocascen novom karoserijom, a tt01 je dobio staru subaru karoseriju, ionako su drift gume na njemu. ako se slomije nije steta.  :dontknow:

a i brutalno izgleda subaru, u podu  :laughing7:

skupilo se toga  :toothy11:

subaru izgleda brutalno :)

Offline Matija97

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Malaguti f12
  • Moja Kaciga: stae to?
  • MojSetup: lejovinci zeiks,malossi vutrivar i sedamnaest i po
  • MojSpuh: pa reko sam!
« Odgovori #23 : 14 Prosinac, 2015, 23:01:16 »
Kolko dugo nisam vidio stock tt-a...dns vise ako nemas kut prednjih kotaca pod 90 stupnjeva i cs najmanje 1.8 nije to to,vec ekipa lagano prelazi i na rwd  ;D nekad sam se bavio time al brzo prode..  :toothy3:

Offline JosipMarijanovic

• forumski skuteraš
  • Mjesto: VG
  • Moj Skuter: Runner :)
  • Moja Kaciga: HJC CS14
  • MojSetup: Black Trophy
  • MojSpuh: ZX
« Odgovori #24 : 15 Prosinac, 2015, 02:12:23 »
Kolko dugo nisam vidio stock tt-a...dns vise ako nemas kut prednjih kotaca pod 90 stupnjeva i cs najmanje 1.8 nije to to,vec ekipa lagano prelazi i na rwd  ;D nekad sam se bavio time al brzo prode..  :toothy3:

hahah taj stock tt je odnosio pobjede i pobjede protiv svakakvih cuda tehnologije. dok nije na zabranjenu listu dolazila jedna po jedna stvar koju sam ja imao. prvo je bila karoserija jer sam vozio ford f 150. onda su bile vrste guma...... :)

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #25 : 15 Prosinac, 2015, 09:26:25 »
donekle mi je i drago da cijela standardna, drift mi nije prioritet, zelim kasnije stavit brushless i grip gume.

sljedeci zahvat je alu kardan, alu nosac motora + tijelo za hladenje, kuglicni lezaji i lipo baterija. kad to sve uzmem stavljm svoj LRP motor, ne znam koja je jacina no mislim da je lrp gt2, znam da je na mojoj prvoj m-03 (prednji pogon mini cooper) pojeo plasgicne zupcanike u diff-u.  :toothy3:) neki dan sam s tim istim LRP motorom istopio plasticni lezaj u diff-u buggya  :toothy12: (nije bila podmazana pogonska osovina), imam i veci zupcanik koji ide na motor.

a za carson sam na hamsu nasao jos jednu karoseriju za dijelove tako da do proljeca ce i on bit spreman.  :glasses9:
« Zadnja izmjena: 15 Prosinac, 2015, 09:31:38 giannelli »

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #26 : 16 Prosinac, 2015, 09:52:39 »
pao je jedan test jucer. ja zadovoljan s obzirom koliko snage ovaj standardni ima.

jest da bi mi bilo draze da sam dobio grip gume s njim no eto.  :toothy12:

ako netko ima alu dijelove ili original tamiya dijelove moze se javit  :icon_thumright:

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #27 : 28 Prosinac, 2015, 21:17:44 »
evo skoro je kraj godine, tema pocela sa nazivom nitro a uci ce u novu godinu pod okriljem elektra.

autic slozen elektronski i to je to, alu dijelovi i gume jos dolaze i dodatna baterija i deri.  :laughing3:

::) :icon_thumright:

Offline b_garbac

• forumski biciklist
RC NITRO tko sve vozi?
« Odgovori #28 : 12 Siječanj, 2016, 00:39:34 »
Imam par pitanja za ovu bateriju http://www.njuskalo.hr/rc-modeli/lipo-baterija-3s-11.1v-4000mah-gliseri-avioni-quadrocopter-oglas-14341567
Dali se isplati uzeti? 180kn
Radila bi na 3650 4370kv brushless motoru i 45a esc koji dolaze kao kit
Koliko bi mi  baterija trajala
I koji punjac preporucujete za tu vrstu baterija
Ili da uzmem sa manje volti?

Offline aragonY

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Srebrenik
  • Moj Skuter: Gilera Runner 70SP
  • Moja Kaciga: Takachi TKR-401
  • MojSetup: Abrajsani brezoni i mnogo jaka grana
  • MojSpuh: ZX-R
« Odgovori #29 : 04 Ožujak, 2016, 14:47:10 »
Našao sam jučer svoj stari rc autić, sav prašnjav i ružan pa se sjetim da ste vi ovdje malo pisali o njima i palo mi na pamet da ga pokušam osposobiti za malo zabave  :)

Riječ je o monster džipu mejd in čajna ali je kul, moćno izgleda  :drunken_smilie: . Problem je taj što nemam daljinca za njega. Imam drugi polupani rc sa daljinskim i pločom (to je radilo prije 3-4 godine, ne znam kakvo je sad stanje) pa sam mislio nabaciti taj daljinski na ovaj monster ali sjećam se da smo probali i nije htio reagovati na njega, vjerovatno ne rade na istoj frekvenciji.

Zanima me da li moram prebaciti komplet ploču na monster rc ili može samo receiver, odnosno onaj dio na koji se antena priključuje, prebaciti na ovu ploču da li bi to funkcioniralo?

Monster mi se sviđa pa sam ga rasklopio i htio malo srediti zahrđale opruge i felge sa kojih je spala boja, ako ga ne uspijem napraviti ići će na policu kao ukras svakako.. evo nekoliko slika:

Ovdje je bio potenciometar   ???

A ovo je body  :frajer:

I to bi bilo to..
« Zadnja izmjena: 06 Ožujak, 2016, 01:31:01 aragonY »