Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision 2-Prijenos
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 11 Listopad, 2008, 03:59:11 ---
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 11 Listopad, 2008, 00:14:52 ---e ovako, skužili smo da je remen u *kur*u na Luni nakon 800km, al se sad pojavio novi problem...napravi smo cca 1,5 km većeras i kada smo došli do njega on je ostavio na trenutak da skuter radi na leru...radio je samo što nije krepo i kada mu je dao gas on se poćeo gušit, tj. dao je gas do kraja a skuter uopće ne reagira(oče krepat kada doda gas)...treba mu neko vrijeme nakon što doda gas da ga primi...i to ono još skuter stoji na nogarima...pa me zanima koji bi to bio problem...
--- Kraj citata ---
E sad može bit više toga... Pa kak tak brzo sve odlazi na tom motoru? Ak je pod garancijom još uvijek pravac u servis. Sumnjam na fergazer.
Al nije isključena opcija da je termo grupa ovaj put kak slow kaže... tak da crta u servis i nek se tam mučiju... tome i služi garancija
--- Kraj citata ---
Nije sigurno termo grupa jer kako god se vozio nemozes ubiti tvornicki cilindar za tako malo kilometara.99% da je ista stvar kao kod Robyja.Vjerojatno je stvar u tome sto svjecica probija pod kompresijom na masu i motor ne prima gas.Promijeni svjecicu i trebalo bi bit ok. :icon_thumright:
DJ RUNNER RACE:
mislim stvarno ne mogu vjerovat da to tak brzo se razjebe skuter...mislim to potvrđuje onu "kolko para tolko muzike"...uglavnom skuter ima garanciju, svaki dan ga jebe sve više, i reko frend da ćemo ga furat jedan dan u BETA-MOTO...ja mislim da serviseri skoro nisu ni pogledali skuter na servisu kada je imao 300km...to je isključivo moje mišljenje...ne mora bit točno
dino_sk:
aj ti prvo nastelal karb pa onda pisi dalje ....kakva termo grupa....jedino da je bez ulja vozio pa zaribo .....ohladio se i onda opet vozio
smedamecka:
potpis na ovo gore, lune inace imaju problema s karburatorom jer oni stave najmanji da trosi mal da ga mogu prodat lako, al svejednoga odnesi u servis sad na 1000km i nek ga lipo pregleda, inace cua sad da luna ima remen od kevlara i meni je prosa skoro 5000km i jos nista osim svjecice...
martin1111:
To ti je frgazer zaštopan sto posto tak je meni bilo kad sam ga očistio skuter je išao normalno.
Da ne otvaram novi post. Frajer u beta moto mi je rekao da su idealne rolice za lunu 4.2g, meni se to čini prelagano
ak ima ko iskustva nek javi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju