Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision 2-Prijenos
DJ RUNNER RACE:
danas ja velim frendu da dođe po mene sa skuterom da ćemo ić na trening(jer u svojoj Runnerici nemam ulja) i vozimo se kakvih 1,5km i odjedanput njegov skuter samo poćne gubiti brzinu i nakon 50m skuter stane...ustanovio sam da je problem vjerovatno na prijenosu...e sad toćno koji ne znam...pa ako mi možete objasnit...skuter radi normalno, kada mu je dao gas on je polako krenuo kakvih 3m ali opet je skuter nakon toga stao...stvarno neznam koji mu je vrag bio...i dođemo mi sa treninga i zvao sam ga i veli da mu opet sad ide normalno...jel mi možete reć di je došlo do greške...i dal bi se trebalo to provjerit na servisu jer taj skuter još ima garanciju...
SlowRider:
Bas da skuter stane i da je problem u prijenosu :icon_scratch: ovo djeluje kao ozbiljniji problem. Moguci problemi sa termo grupom...
DJ RUNNER RACE:
evo..išli smo večeras u 20:30 na trening i napravili cca 1,5 km i motor je samo gubio na brzini, mašina je radila normalno...znaći samo je stao i nije htio ić...ja mu velim da ga ugasi i ćeka min i da ga opet upali.....motor pali iz prve i radi normalno, ali kad mu je davao gas on nije jednostavno išao naprijed...još se podigao da vidi jel oće bez tereta ić...al ništa...tu di je motor stao je bila lagana uzbrdica....ono tek takava da se jedva može zvat uzbrdicom...
Johnny:
U kakvom mu je stanju remen ?
dhorvat:
Ako se mašina čuje normalno i ako se razvrtava normalno odmah na dodavanje gasa onda je remen u banani! Ili proklizava ili je skroz gotov.
Termo grupa slow? Pa idemo prvo vidit prijenos, kaj nije to lakše rastavit? :icon_thumright: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju