Ostalo > Svijet računala i mobitela

ATI Sapphire HD4850

<< < (6/22) > >>

Bokygs:

--- Citat: eladio - 30 Rujan, 2008, 23:01:15 ---
--- Citat: Bokygs - 30 Rujan, 2008, 22:58:59 ---E da,što se tiče grafe (ako imaš para) možeš uzeti i Toxic verziju koja ima zalmana i blago je overclockirana...
Što se tiče napajanja,ne treba ti toliko jako napajanje,radije uzmi corsair 450vx,osim ako ne misliš raditi Crossfire...

--- Kraj citata ---

napajanje nikad nije prejako! ;) taj vx je mozda 10eura jeftiniji, niti.. tx650 , zapamti ;)

sto se tice toxica nije los, ali zalman mi i nije nesto.. bolje ovaj gainward sto sam linkao..

--- Kraj citata ---

Hebiga kad se nisam sjetio gainwarda... :uff:

scemby:

--- Citat: eladio - 30 Rujan, 2008, 23:01:15 ---
--- Citat: Bokygs - 30 Rujan, 2008, 22:58:59 ---E da,što se tiče grafe (ako imaš para) možeš uzeti i Toxic verziju koja ima zalmana i blago je overclockirana...
Što se tiče napajanja,ne treba ti toliko jako napajanje,radije uzmi corsair 450vx,osim ako ne misliš raditi Crossfire...

--- Kraj citata ---

napajanje nikad nije prejako! ;) taj vx je mozda 10eura jeftiniji, niti.. tx650 , zapamti ;)

sto se tice toxica nije los, ali zalman mi i nije nesto.. bolje ovaj gainward sto sam linkao..

--- Kraj citata ---

Problem je kako nabaviti tu grafu od Gainwarda, sumnjam da ima negdje u Hrvatskoj

eladio:

imaju razvucene latencije.. ..ove ddr3 memorije koje su nesto brze su jako skupe, tek su dosle na trziste..
a i vjeruj mi, bitnije je imat vise rama nego manje brzih ;)

sto se tice diska, jos da ti tu preporucim WD640AAKS , eventualno samsung f1

eladio:
www.nabava.net

scemby:

--- Citat: eladio - 30 Rujan, 2008, 23:04:28 ---
imaju razvucene latencije.. ..ove ddr3 memorije koje su nesto brze su jako skupe, tek su dosle na trziste..
a i vjeruj mi, bitnije je imat vise rama nego manje brzih ;)

sto se tice diska, jos da ti tu preporucim WD640AAKS , eventualno samsung f1

--- Kraj citata ---

Hard cu uzet Seagate baracuda 500gb,7200.11, 32mb cache

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju