Ostalo > Svijet računala i mobitela
ATI Sapphire HD4850
Bokygs:
E da,što se tiče grafe (ako imaš para) možeš uzeti i Toxic verziju koja ima zalmana i blago je overclockirana...
Što se tiče napajanja,ne treba ti toliko jako napajanje,radije uzmi corsair 450vx,osim ako ne misliš raditi Crossfire...
EDIT:Dal baš moraš uzimati u MagazinuRS-u,a da razmisliš o ADM-u(ako je moguće :D )
eladio:
--- Citat: scemby - 30 Rujan, 2008, 22:57:20 ---Ovu mislim kupiti
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=vga-sapphire-ati-hd-4850-ddr3-512-mb-pcie&code=080144&cat=graficke-i-tv-kartice
--- Kraj citata ---
tu imam, nema greske..
ili tu ili evenutalno ovako nesto : http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=178 , ali realno nema potrebe :redface:
scemby:
--- Citat: eladio - 30 Rujan, 2008, 22:56:01 ---
--- Citat: scemby - 30 Rujan, 2008, 22:46:54 ---
--- Citat: eladio - 30 Rujan, 2008, 22:44:10 ---ma kakav AMD , imas paradoks da ATI kartice rade najbolje na nvidia chipsetima :icon_biggrin:
ipak preporucam neki od intelovih chipseta (ako vec nisi kupio plocu)
u ovom trenutku AMD nema dostojne konkurente Intelovim procovima..
ja imam e2160@3000 na gigabytici p35 i 4 (2x2) gige mushkin rama downclockanih na 667@4 4 4 12
i vjeruj mi komp je stroj..
ovaj "tvoj" izbor bi na imalo boljoj ploci trebao ici dosta preko 4ghz!
PS
ddr3 trenutno nije isplativ
--- Kraj citata ---
Ploca ce biti sa chipsetom 775, Asus P5Q3 Deluxe.
--- Kraj citata ---
Nije los izbor ta ploca, ali pogledaj ovako nesto :
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_78&products_id=6010 Gigabyte X48-DS4
Gigabyte X48-DS4
to s ramima vjeruj mi nema smisla, ddr3 koji ces kupit je lako moguce sporiji od ddr2 koji su sad vrlo brzi a jeftini...
i da, e8400 radi kao i e8500 tako da kupi jeftiniji
sto se tice grafe, ja preporucam ovu koju si u naveo, lako dokupis accelero s1 ako treba
--- Kraj citata ---
Nemoguce da su ddr3 sporiji od dvojke, citao sam usporedbe u Bugu ili PcChipu neznam tocno i imaju puno bolje rezultate nego ddr2
eladio:
--- Citat: Bokygs - 30 Rujan, 2008, 22:58:59 ---E da,što se tiče grafe (ako imaš para) možeš uzeti i Toxic verziju koja ima zalmana i blago je overclockirana...
Što se tiče napajanja,ne treba ti toliko jako napajanje,radije uzmi corsair 450vx,osim ako ne misliš raditi Crossfire...
--- Kraj citata ---
napajanje nikad nije prejako! ;) taj vx je mozda 10eura jeftiniji, niti.. tx650 , zapamti ;)
sto se tice toxica nije los, ali zalman mi i nije nesto.. bolje ovaj gainward sto sam linkao..
scemby:
--- Citat: Bokygs - 30 Rujan, 2008, 22:58:59 ---E da,što se tiče grafe (ako imaš para) možeš uzeti i Toxic verziju koja ima zalmana i blago je overclockirana...
EDIT:Dal baš moraš uzimati u MagazinuRS-u,a da razmisliš o ADM-u(ako je moguće :D )
--- Kraj citata ---
Neke komponente cu kupit u ADM-u, neke u Magazin RS-u, a neke u PROTIS-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju