Ostalo > Razne offtopic teme :)

E j**** TI DRZAVU

<< < (15/17) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Veljača, 2016, 13:57:25 ---
--- Citat: ---ma nemoj se zivcirat, sjedni na skuter i odma ces bit sretan..   ja evo presretan, stigo mi tvoj klip i cilindar, od roxrab radilica. jbt dans sam sretan ko malo dijete..
--- Kraj citata ---

cek samo dok dode djete
i dok mali izgleda ko suhi i dere se pezola pezola

--- Kraj citata ---
JA vidim da je mene netko primio na pik. Bdw pežola je najbolja , a o izgledu svatko ima svoj ukus.

SF2 Freak:

--- Citat: zvonkec92 - 01 Ožujak, 2016, 16:49:24 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Ožujak, 2016, 16:46:13 ---Znam da ti nikaj ne znači al nedavno sam čuo iz prve ruke da u metropoli za upast u JVP treba dat 50 kila mita pa si ti misli,a u onu g#vn#riju od policije može upast svaki mutavac,zato nam policija i je takva,za razliku od njih bit vatrogasac je plemenito zanimanje koje stvarno spašava živote,ovi samo znaju srat i bahatit se

--- Kraj citata ---
hh nemoj da te čuje onaj drot tu sa foruma  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ma nek se cuje i vidi, kada sam ja pricao da su g#vn# onda se govorilo da sam si  sam kriv bla bla bla. Jbt kakva izjava od drota " Da si imao tablicu na skuteru gospođa bi te vidjela " , a frontalni sudar imao. I samo se bahate izmišljaju gluposti. Ovu državu treba pokrast kolko se može maximalno. To i onako nitko ne jebe. Neki dan došao pehaka na benzinsku natočio bengu u karnister i otišao. :D , a kada sam falio za 30 lipa bilo je dernjave za kasom i bahacenje. A ženi od trinđe džep do poda.

Pulss:

--- Citat: ivano_007 - 01 Ožujak, 2016, 18:17:40 ---Pa to kako se zapošljavaju u JVP je javna tajna već ko zna koliko godina. Tako ako ideš u novine ajde do kraja, budi uporan, kontaktiraj šta više medija i navedi o kojoj se postrojbi radi i ispričaj sve potanko šta je, di je, kako je. Probaj nać još nekoliko ljudi koji su u situaciji sličnoj tvojoj... Sve navedi brate. Javi se i na "Provjereno", pa ako vas ima više onda se možda i zainteresiraju. Ko im j#b* mater, bar imaš duševnu satisfikaciju.

--- Kraj citata ---
Ocu itekako, vec san kontaktira novine bit ce to sve ok.

Evo sad san pisa mailove i žalbu na vise misti posla, jel ima netko jos neku ideju di da saljen ?
Dosad san posla navedenima ;D
USKOK
MUP
Ministarstvo rada - inspektorat rada - Split
Ministarstvo rada - inspektorat rada - sredisnji ured
Hrvatska vatrogasna zajednica
Zupanijska vatrogasna zajednica
Načelniku hrvatske vatrogasne zajednice

Dajte jos neku adresu di da posaljen ajmoo  ;D  :laughing3:

Corector:
Duzs, sektor za vatrogastvo

eladio:

--- Citat: Pulss - 03 Ožujak, 2016, 21:03:56 ---
--- Citat: ivano_007 - 01 Ožujak, 2016, 18:17:40 ---Pa to kako se zapošljavaju u JVP je javna tajna već ko zna koliko godina. Tako ako ideš u novine ajde do kraja, budi uporan, kontaktiraj šta više medija i navedi o kojoj se postrojbi radi i ispričaj sve potanko šta je, di je, kako je. Probaj nać još nekoliko ljudi koji su u situaciji sličnoj tvojoj... Sve navedi brate. Javi se i na "Provjereno", pa ako vas ima više onda se možda i zainteresiraju. Ko im j#b* mater, bar imaš duševnu satisfikaciju.

--- Kraj citata ---
Ocu itekako, vec san kontaktira novine bit ce to sve ok.

Evo sad san pisa mailove i žalbu na vise misti posla, jel ima netko jos neku ideju di da saljen ?
Dosad san posla navedenima ;D
USKOK
MUP
Ministarstvo rada - inspektorat rada - Split
Ministarstvo rada - inspektorat rada - sredisnji ured
Hrvatska vatrogasna zajednica
Zupanijska vatrogasna zajednica
Načelniku hrvatske vatrogasne zajednice

Dajte jos neku adresu di da posaljen ajmoo  ;D  :laughing3:

--- Kraj citata ---

U Ri ima ona narodna "mozes se zaliti upravi vodovoda"  :angry7:

Navigacija