Ostalo > Razne offtopic teme :)

E j**** TI DRZAVU

<< < (14/17) > >>

Tomi_ZG:
Znam da ti nikaj ne znači al nedavno sam čuo iz prve ruke da u metropoli za upast u JVP treba dat 50 kila mita pa si ti misli,a u onu g#vn#riju od policije može upast svaki mutavac,zato nam policija i je takva,za razliku od njih bit vatrogasac je plemenito zanimanje koje stvarno spašava živote,ovi samo znaju srat i bahatit se

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Ožujak, 2016, 16:46:13 ---Znam da ti nikaj ne znači al nedavno sam čuo iz prve ruke da u metropoli za upast u JVP treba dat 50 kila mita pa si ti misli,a u onu g#vn#riju od policije može upast svaki mutavac,zato nam policija i je takva,za razliku od njih bit vatrogasac je plemenito zanimanje koje stvarno spašava živote,ovi samo znaju srat i bahatit se

--- Kraj citata ---
hh nemoj da te čuje onaj drot tu sa foruma  :laughing7:

djserato:
 :uff:

Pulss:

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Ožujak, 2016, 16:46:13 ---Znam da ti nikaj ne znači al nedavno sam čuo iz prve ruke da u metropoli za upast u JVP treba dat 50 kila mita pa si ti misli,a u onu g#vn#riju od policije može upast svaki mutavac,zato nam policija i je takva,za razliku od njih bit vatrogasac je plemenito zanimanje koje stvarno spašava živote,ovi samo znaju srat i bahatit se

--- Kraj citata ---
To me uopce ne cudi. Necu imenovat al visoka pozicija iz JVPa je jednom rekla da ima on svojih 20ak ljudi koje mora zaposlit da se ne prijavljujemo na natjecaj  :toothy12:

ivano_007:
Pa to kako se zapošljavaju u JVP je javna tajna već ko zna koliko godina. Tako ako ideš u novine ajde do kraja, budi uporan, kontaktiraj šta više medija i navedi o kojoj se postrojbi radi i ispričaj sve potanko šta je, di je, kako je. Probaj nać još nekoliko ljudi koji su u situaciji sličnoj tvojoj... Sve navedi brate. Javi se i na "Provjereno", pa ako vas ima više onda se možda i zainteresiraju. Ko im j#b* mater, bar imaš duševnu satisfikaciju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju