Ostalo > Razne offtopic teme :)
E j**** TI DRZAVU
zrakoplovac:
--- Citat: Pulss - 17 Veljača, 2016, 20:06:30 ---Kod mene se prosle godine u ovo vrijeme otvoria natjecaj za vatrogasca, profesionalnog al u dobrovoljnom drustvu, iako ciljam na JVP, svejedno san se prijavia.
Dakle iman zavrsenu skolu za profesionalnog vatrogasca kao jedan od najboljih u godini sa pohvalom zapovjednika, čin časnika, specijalizaciju za disne aparate i disne organe i specijalizaciju za tehnicke intervencije, polozen ispit za AVD(automatski vanjski defibrilator), na psihofizickom testu u profesionaloj postrojbi od 6 vjezbi 5 san ih ima 5 a jednu jedinu 4(cooperov test), pismeni test 100%, dobrovoljno se javlja za firecombat vjezbe te spustanja sa 3 i 5 kata, odradia preko 100 intervencija u 3 godine, uz to sve se bavim sportom, ne pijem, ne pusim, iman 22 godine. 97kg na 186cm visine. (ne hvalim se nego cu sad usporedit ko je bia samonm na natjecaju :toothy12: )
Na natjecaj se prijavila jos jedna osoba. Covik, 55 godina, 175cm, 130kg, pivski trbuh, lik je na gajbi piva i kutiji ipo duvana dnevno, okorjeli alkoholicar, poznat ovde ko najveci lopov i lazov, skoro pa nepokretan, nesposoban. Nikad nista u vezi vatrogastva nema polozeno niti je polaga. Na istom od prije navedenom psihifizickom testu od 6 ocjena 4 jedinice i 2 dvojke(lik napravia 3 trbusnjaka a sklekove nije moga radit jer kad ispruzi ruke trbuh mu je vec na podu). Pismeni ispit boze sacuvaj.
Zovu me nakon tjedan dana, Ivane, nisi dobio posao. :toothy12: :toothy12:
I sta da vise kazem....
Stara ih oce dat u novine i tuzit ih, al sve mi se cini da mi ni to nece nista donit.
--- Kraj citata ---
niš čudno u 'rvatskoj :dontknow:
sestra je doma već 3 god kak je pripravnički završila, nigdje posla nema, tj sad je nešto našla, al ćemo vidjet kaj bude od tog, samo sezone i ništ za stalno, a ima FOI završen ::)
i onda mi neko kaže, u tvojim godinama već sam imal auto i ovo i ono, pa poludim odma jer većina mladih ljudi danas ni za kavu nema, lako bit tatin sinčić :sad3:
Tomi_ZG:
Ja se ne čudim ničemu,znam dečka koji je čekao godinama na red za posao u zet-u,kad je došao na red rečeno mu je plati 5000 eura mita ak hoćeš radit,ak nećeš ti ima ih ko hoće,kaj će digao kredit i dao.
Mene su tražili mito samo za razgovor znači ne da dobijem posao kad sam htio ić na naftnu platformu,onda nek me još netko pita zakaj hoću odprdit odavde.
JogFromYamaha:
--- Citat: ---cuj nemoze mene niko tak malo platit kolko ja mogu malo radit...i to svaki sef zna a nikaj ne poduzima...
--- Kraj citata ---
to su price iz juge
danas dobis otkaz i bok
ima ih na birou da poslodavac bira po boji ociju
Booster 1:
Ma poslodavac najmanje bira ljude sa biroa sve je to veza na vezi ja osobno godinu dana sam leza poslao pun k molbi za posao al cilja sam na struku (automehanicar) i nigdi posla nikom netriba radnika sve dok se obiteljski prijatelj (knjigovođa zna i boga i djavla) nije ponudija da ce vidit trazi li ko automehanicara i gledaj cuda nađe na samo 6 mista di traze mehanicare na 2 mista mu cak rekli da doden taj dan u tu uru i pocinjen radit bez razgovora bez icega iako neznaju nista o meni tako da nema srice na birou nego samo dobra veza
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
JogFromYamaha:
a sta mislis kako sam si ja nasao posao?
sam, sam i samo sam
pisao molbe i slao zivotopise svakoj firmi koja mi je bila interesantna i zahacilo se
biro je tu da bude na drzavnoj placi i zadnje osobe koje oni zaposle su oni sami
ja ih zovem ejakulatorima jer osim sto drmaju palmu i flosaju onu stvar ne rade nista
kursevi koje oni nude su degenerirano debilni i beskorisni
a da dobivaju placu po ucinku nebi na kraju mjeseca imali 50kn u depu
bez da sam saljes i jebes od vrata do vrata nema ti srece, naravno neko ko dela negdje i moze te preporucati
nije na odmet al ko se nada da ce neka drzavna sluzba odradivati posao umjesto njega se gadno gadno vara
danas je tesko naci posao a jos teze bez reputacije, poznanstva i sl. stvari
ne govorim za uhljebljene domoljube koji su pola drave u 90ima strpali sebi u dep njima nije sila radit i za njega uvjek ima
problem je kaj u hrvatskoj ekonomija truli propada i stagnira dok je dobro
i sve je gore i to od 80ih na dalje tako da, deco bre trbuhom za kruhom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju