Ostalo > Razne offtopic teme :)

E j**** TI DRZAVU

<< < (6/17) > >>

Tomi_ZG:
Sve stoji kaj veliš,normalno uvijek ima i bit će onih koji ne uspiju,znam ih i ja,kaj su otišli van kod rodbine "nać posao",a u biti su se otišli zajebavat pa ih je familija potjerala nazad,onaj ko si je utuvio u glavu da će radit,radit će i zaradit,samo velik je psihološki pritisak za uputit se preko bare u nepoznato,a nemaš tam nikoga,to i mene najviše muči i zato još važem.

A ovi kaj filozofiraju da tam nije bolje su mamine maze,takve sam susretao i u vojsci,sve veliki frajeri po pričama,a nakon 10 dana se pročulo da plaču ko plačipičke i hoće doma jer im je "teško"

steeef:
i tu kod nas da radis 2 posla nema te od jutra do sutra pa nemas vremena ni za sebe a kamoli za familiju i prijatelje,a ne zaradis ni pol para ko negdi vani..radi se i vani al se bar plati,a ne tu kod nas kaj ljudi rade a po pola godine nisu placu dobili..poserem se na drzavu,politiku,domoljublje i bilo kakve takvo sranje..samo porezi svaki dan novi znaju izmislit..da idem van nebi se vratil nikad

Tomi_ZG:

--- Citat: steeef - 17 Veljača, 2016, 10:32:45 ---poserem se na drzavu,politiku,domoljublje i bilo kakve takvo sranje..

--- Kraj citata ---
Čitaš mi misli,samo da se sad ne jave rvati katolici  :laughing7:

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Veljača, 2016, 10:36:30 ---
--- Citat: steeef - 17 Veljača, 2016, 10:32:45 ---poserem se na drzavu,politiku,domoljublje i bilo kakve takvo sranje..

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Nije drzava kriva,  zna se tko je
;D

Sent from my rajngla using kuhača

steeef:

--- Citat: anabellas - 17 Veljača, 2016, 10:42:58 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Veljača, 2016, 10:36:30 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Nije drzava kriva,  zna se tko je
;D

Sent from my rajngla using kuhača

--- Kraj citata ---

oni koji ju vode,tak da dojde na isto..poserem se i na njih i na drzavu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica