Ostalo > Razne offtopic teme :)
E j**** TI DRZAVU
Tomi_ZG:
Normalno da se vani rinta ko konj,toga sam svjestan i ne bojim se posla ak je plačen,dosta sam se u životu provodio i zajebavao tak da nije problem,bolje mi je otić u kanadu jer mi se hrvatska gadi.
Ko se nije spreman odreć zajebancije nek nejde nikam.
musa:
Zato sam ja odlučio postati pomorac, završio sam srednju školu za Nautičara, sada studiram druga godina isto tu u gradu đe sam srednju završio, ide dobro za sada, planiram odraditi kadeturu i onda lagano napredovati, naravno treba to sve izdržati pa ćemo vidjeti oću li sve to moći to podnijeti...
Jer nema smisla za male plaće raditi, ne možeš ništa postići u kratkom razdoblju... a uz to ima nas mnogo doma pa sam na neku ruku i prisiljen to .. :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: zvonkec92 - 16 Veljača, 2016, 13:47:23 ---neznam ja za vas al ja iz ove prčije nebi nikad otišo, napustio rodno mjesto zbog par eura vise za koje bum se mucio ko isus a opet nis nebum napravio u zivotu, ili budem al tek nakon 20 godina. bar meni se ne isplati gradit zivot ispocetka. starci su se pobrinuli za krov nad glavom i to na tri mjesta, imam sve sto pozelim ( jer sam sin jedinac ) i mogu rec da mi je ok, nije super al dobro je.. i sad da ja idem nekud van za neznam kakvu placu u podstanare, bez auta skutera i brda alata i ostalog gvožđa, bez prijatelja, roditelja nekud u nepoznato. nemogu ja to.. prilagodio sam se ovim neuvjetima i tu i ostajem.
miha dodi u ZG, tu ces nac prije poso nego kod sebe.
--- Kraj citata ---
tog mi nekako najteze ostavit iza sebe :'(
miha12357:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Veljača, 2016, 08:08:30 ---
--- Citat: zvonkec92 - 16 Veljača, 2016, 13:47:23 ---neznam ja za vas al ja iz ove prčije nebi nikad otišo, napustio rodno mjesto zbog par eura vise za koje bum se mucio ko isus a opet nis nebum napravio u zivotu, ili budem al tek nakon 20 godina. bar meni se ne isplati gradit zivot ispocetka. starci su se pobrinuli za krov nad glavom i to na tri mjesta, imam sve sto pozelim ( jer sam sin jedinac ) i mogu rec da mi je ok, nije super al dobro je.. i sad da ja idem nekud van za neznam kakvu placu u podstanare, bez auta skutera i brda alata i ostalog gvožđa, bez prijatelja, roditelja nekud u nepoznato. nemogu ja to.. prilagodio sam se ovim neuvjetima i tu i ostajem.
miha dodi u ZG, tu ces nac prije poso nego kod sebe.
--- Kraj citata ---
tog mi nekako najteze ostavit iza sebe :'(
--- Kraj citata ---
To i mene drzi ovamo...
steeef:
rinta se po takvim poslovima ko gradjevina itd..
vecina mojih frendova je po vani..
jedan je tesar na gradjevini,istina spavaju po svakakvim stanovima,rade 12 sati ali placen mu stan i hrana i jos dobije 2400-2700 eura..plus to ako ne iskoristi godisnji dobije placeno i to i jos povrat poreza svapski..
kod nas je radil po terenu na losinju i pirpizdinama slicnim isti drek od posla i jos vise sati a za 4000kn i opet ga nije bilo doma.
tak da sad uz placu mora dobit jos 3500 eura za neiskoristen godisnji u 2014 i 2015. g.
drugi frend radi u austriji u tvornici namjestaja,placa 2 soma eura radi od pin do cet od 8 do 17 i u petak od 8 do 12 i toe to..
pa frend vec 12 godina zivi i radi u italiji,radi na odrzavanju zelenih povrsina i placa mu je 2300 plus jos kaj ovak u fusu odradi,oko 3 soma eura mjesecno..
nema kruha u ovoj drzavi,delas vise za drzavu i lopove nego za sebe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju