Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage6 pro replica

<< < (25/33) > >>

dino_sk:
probaj posudit od nekog airbox od runnera il tak nes pa probaj da vidis kak se ponasa , al i prije sam ti rekao da razlog tog gusenja ti je taj polupani airbox

Brla:
neznam jel bi paso a i mora nešt blatobran držat.... uglavnom ima ko airbox za prodat?? paše i od starijeg modela samo da je piaggio mašina  :help:

3alfa3:

--- Citat: Brla - 28 Veljača, 2009, 18:15:21 ---stari remen je dosta duboko u zadnjim polutkama pa sam stavio opet kevlara i on ne upadne tak duboko....

--- Kraj citata ---

Kevlar je dulji i siri pa zato stoji bolje u prijenosu. Ali po slici, moze to i bolje. Trebao bi staviti podlosku na variomat debljine do 0,5mm. Izmedju ventilatora i bolcne ju stavljas (zapravo produljujes bolcnu), ali u tom slucaju trebas i toliko uzu podlosku koja je izmedju kalote variomata i zupcanika na kojem je remen koji tjera vodenu pumpu.
Da imas Multivar2000, umjesto te njegove podloske bi stavio ovu originalnu od piaggia jer je ona uza 0,5mm, a obzirom da imas serijski variomat, trebao bi malo kemijati.

Ako se odlucis na to, racunaj da si malo skratio prijenos (ali ne i krajnju brzinu jer ce vario dizat remen do kraja bez obzira na tu podlosku jer ona nije predebela - barem je tako kod mene na multivaru2000, a imam podlosku od 0,6mm) pa trebas i neznatno teze rolice da bi imao iste okretaje kroz ubrzanje kao sada.

Radi se (u tvom slucaju) o ne prevelikom zahvatu jer i ovako remen dobro stoji, pa mozda ako ne mozes lako nabaviti podloske nema puno smisla da se trudis oko toga

andy:
Pa on ima multivar 2000  :)

Brla:
zanimljivo  :notworthy:
ako ne rješim start uzet ću to u obzir - misliš da to dosta utječe na start?
i btw. imam multivar2000  :icon_thumright: i stavljena je ona njegova metalna podloška iza

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju