Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage6 pro replica
3alfa3:
--- Citat: Brla - 28 Veljača, 2009, 18:49:09 ---imam multivar2000
--- Kraj citata ---
OK, ja sam samo skocio na 1. stranu topika gdje ga (valjda jos) nije bilo pa sam zato tako mislio.
Onda je jos lakse. Samo trebas podlosku za produljit bolcnu (mora imati opseg i promjer kao bolcna), a ovu podlosku iza variomata zamijenis originalnom piaggio.
Ovako po slici, do 0,5mm, ne preko toga
Na start utjece. Ne kao kad stavis jaci kit, ali osjetit ces razliku
Brla:
evo upravo sam se vratio sa testiranja :toothy12: - kratak sadržaj : skuter se drugačije ponaša i napokon ima smisla to štelat :glasses9:
naime, izgleda da je airbox bio veliki krivac - sad skuter ima manje okretaje kroz ubrzanje (trebat će mi lakše rolice) ali pod mali dol do 80 kazaljka dođe samo tako... znači sva moja muka bila je airbox :angry7:
sad idu na red rolice i centralni ako bude potrebe.. i skuter poslje 70 puno puno manje vibrira
hvala svima na savjetima i pogotovo Alfi!! hvala kralju!
giannelli:
jesi napravio airbox?
imam ti ja mozda za prodat airbox od moje srke, vidit cu kako se ponasa sa gljivom do sredine sljedeceg tjedna pa ako ti treba.
Brla:
--- Citat: gianelli - 01 Ožujak, 2009, 12:44:00 ---jesi napravio airbox?
imam ti ja mozda za prodat airbox od moje srke, vidit cu kako se ponasa sa gljivom do sredine sljedeceg tjedna pa ako ti treba.
--- Kraj citata ---
e obavezno rezerviraj za mene ako prodaješ!
Brla:
danas prokleto jebeno sranje :'(
nisam znao da se nesmije stezat pištoljom.... al jbg na greškama se uči... ali nadam se da će sutra to bit rješeno jer je chupsy slučajno bio na msn i moj stari u Zg-u :icon_biggrin:
i u vezi starta... mislim da je bio problem centralni koji sam okreno na krivu stranu tj. jedna strana ima na sebi plastičnu košuljicu i nju sam okreno prema kvačilu umjesto prema polutkama...
uglavnom sutra ću sve probat rješit :angry7:
jel može netko objasnit točan postupak kak da promjenim osovinu? jel može unutra ulje za getribe s ručnim mjenjačem? koliko ulja ide, jel mogu vidjet razinu ulja?
hvala unaprijed :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju