Općenito > Generalno o skuterima
Italscoter 125 iskustva
dinko1981:
To je 4t mašina i ako ide 80-90 po satu ja sam sasvim zadovoljan i nisam u godinama kada će mi patit ponos ako me prestigne neka nabrijana 50ka. Jednostavno radije vozim taj tip skutera pa makar bio kinez nego 2t 50-ku čiji zvuk otvorenog tj sportskog auspuha mene osobno iritira a mora se uzet u obzir i manja potrošnja. Na kraju se sve svodi na osobne afinitete a i financijske mogućnosti.
zvonkec92:
--- Citat: trudna tableta - 14 Veljača, 2016, 10:03:25 ---za one koji su probali, imali....kak taj ser 125 nabere tih 8 banki? zakaj po vašem mišljenju ide samo 80? kaj se na njemu može dobiti recimo koso ili nekim variomatom ili nekom bregastom? Kitom npr(samo klip i cilindar 150)? Dal ser 125 ide bar malo bolje od nakitane 50tke? Nisam imao priliku vidjeti još ni jednog 125 kak ide a ne bi se htio zajebati da pilim skuter za nekaj kaj nije bar malo brže od 72cc...na youtubeu nema ni jedan pošteni filmić da se vidi, a ono kaj ima mi se čini sporije od mojeg :dontknow:...a opet si mislim 52mm i 24 mm ferg, mora bit jače od 47 i 18 :sad1:....ima koja dobra duša da se hoće poganjat:toothy3:
--- Kraj citata ---
ja sam svog rokija trenutno vratio na serialu, ide 85 i to je to od seriale nemreš više očekivat, ubrzanje naravno da je bolje od 72+A9. prije nego sam svog downgrejdo, imo sam gore isto A9 bregastu, glavu s velikim ventilima, sporcki vario i išo je jebeno. bolje od bilo kakve 50-ke sa spuhom, a nijansu slabije od base kita.. inaće ja sam baš neki dan sastavio svoju onu 10" do kraja :D izbočeni klip uzo na ebayu od neke honde 125, glavu s velikim ventilima stavio kaj je sa rokija skinuta, naravno A9 i vario :) nabavio neki dan i nosač mašine. sad samo ostaje primit se posla i to zavarit na ramu
zvonkec92:
na novo honan cilindar
novi klip s karikama od honde + tanja i puno lakša bolcna od serijske
i da, maknuo sam dihtung ispod cilindra i namazo diht masom, da bude što jača kompresija
trudna tableta:
:icon_thumright:ok zvonkec, znači ove god idemo na swap...ko ga hebe...inače vjerujem da će vlasnik teme biti zadovoljan sa 125, jer ako su ti prioriteti da ti odjeća ne smrdi po ulju, trajnost, izdržljivost,dobar zvuk, potrošnja i jeftino održavanje te sama cijena skutera nema razloga da ne budeš zadovoljan sa kinezom. Sjećam se i jedne moto revije u kojoj su na moje tadašnje iznenađenje baš nahvalili rokija 125 u odnosu na devetku 50...mada sam ja i sa 50tkom prezadovoljan...ali ću na swap 125 čisto iz dosade.. :jerk:
zvonkec92:
--- Citat: trudna tableta - 14 Veljača, 2016, 14:13:14 --- :icon_thumright:ok zvonkec, znači ove god idemo na swap...ko ga hebe...inače vjerujem da će vlasnik teme biti zadovoljan sa 125, jer ako su ti prioriteti da ti odjeća ne smrdi po ulju, trajnost, izdržljivost,dobar zvuk, potrošnja i jeftino održavanje te sama cijena skutera nema razloga da ne budeš zadovoljan sa kinezom. Sjećam se i jedne moto revije u kojoj su na moje tadašnje iznenađenje baš nahvalili rokija 125 u odnosu na devetku 50...mada sam ja i sa 50tkom prezadovoljan...ali ću na swap 125 čisto iz dosade.. :jerk:
--- Kraj citata ---
dobro si to reko, moj roky je cijeli u banani treba mu puno obnove al jbg moj ima oko 40 hiljada, dok je sve novo dobro je, mada sam vidio ubijenih skutera još gorih nego moj i sa 4-5 tkm
bit će swapanja da, samo moram kupit još jednu devetku za taj projekat, žao mi uništit onu ljepu kaj imam..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju