Općenito > Generalno o skuterima

Italscoter 125 iskustva

(1/4) > >>

dinko1981:
Vozim kineza italscoter (baotian) od 50 kubika i znam sve prednosti i mane i sad bih ga zamjenio za 125 jer me tuning ne zanima a imam A kategoriju pa molim ako netko ima iskustva iz prve ruke, tj usporedbu sa 50 kubika po pitanju kvalitete, performansi, potrosnje odrzavanja i sl.

zvonkec92:
na 125 kinezima jedino kaj valja je mašina, ostatak je jad i bjeda ko i na svim kinezima. plastike zak**ra*, ovjes još gori.. msm sve je to dobro dok je novo. moj 125 je meni bio vrh sve do nekih 20 000km, posle propale vilice pa ni zamjena ulja ni semeringa nije pomogla. tvrdo nabija u pm. seleni na mašini serijski odlaze (postoji kvalitetnija opcija od auta da se stavi i to onda traje i nemaš brige). Plastike kur*u nevaljaju i jako loše rješeni spojevi plastika, msm slabi su. prilikom raskapanja obavezno je da potrgaš par nosača i onih kopči kaj se spajaju jedna plastika za drugu.  sve u svemu ak imaš para kupi nekaj bolje, ak nemaš bit će ti i to dobro.

Tomi_ZG:
Ak imaš A nemoj kupovat to sranje,ja sam sa runnerom 50 koji ima rezo spuh i malossi variomat brži od njega kroz ubrzanje,krajnja je tu negdje,isprobano više puta

Corector:
Jednom prilikom su me nagovorili da iz skoka u zrak sjednem na taj sic   :sad2:  Beton je kamilica.
Primjerci s kojima sam se susreo su bili u ocajno rasutim plastikama, cijeli prednji kraj se pomice, izgorjela instalacija negdje...
Ide slabo za 125ccm, teoretski bi trebao dugo potrajati.

dinko1981:
Konkretno gledam model Rocky 125 jer jedini liči na nešta i to bi vjerovatno bila zamjena za moj od 50 kubika plus neka nadoplata. Ako je razina kvalitete slična to je za mene prihvatljivo i pomirio sam se sa svim nedostacima. 2T motorizacija me više ne zanima, pogotovo ne u tom cjenovnom rangu. Kakve su performanse i potrošnja te dali mašina može potrajat kao i ona od 50?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju