Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja skuter!
nrgmc2-tuning:
--- Citat: zvonkec92 - 06 Veljača, 2016, 11:55:33 ---uzmi si neki skuter sa minarelli masinom, zahvalni su, jednostavni i jeftini..
--- Kraj citata ---
Ziva istina ;)
Skuteri_zg de dobro je vise... Ljudi ce stvarno si umisliti da je taj pezo best of the best... I ja radim sa skuterima svaki dan i nije bas tako kako kazes al dobro...
Po meni best buy su Minarelli skuteri, odnosnk skutetri sa Motore Minarelli masinom :)
skuteri_zg:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 06 Veljača, 2016, 14:21:53 ---
--- Citat: zvonkec92 - 06 Veljača, 2016, 11:55:33 ---uzmi si neki skuter sa minarelli masinom, zahvalni su, jednostavni i jeftini..
--- Kraj citata ---
Ziva istina ;)
Skuteri_zg de dobro je vise... Ljudi ce stvarno si umisliti da je taj pezo best of the best... I ja radim sa skuterima svaki dan i nije bas tako kako kazes al dobro...
Po meni best buy su Minarelli skuteri, odnosnk skutetri sa Motore Minarelli masinom :)
--- Kraj citata ---
DE čitaj, imaš osvrt u posebnoj temi, ne pišida sam rekao nešto što nisam
skky:
Osobno sam jako zadovoljan sa peugeotom, neznam za lc mašine ali meni se ac pokazala jako dobra i izdržljiva, nisam imao nekih većih problema sa njom ali sam se je jednostavno zasitio i htio bi kupiti malo veći i brzi skuter?
skky:
Kakve su aprilije sr 50, našao sam jednu ali ima direktno ubrizgavanje, 2003 godina, 9000 km, 5500 kn
Ares2009DM:
Sr je jako dobar skuter za vozit,a ditech verzija troši jako malo.
Isto tako sr sa mašinom minarelli gledaj,ugrađivali su ih par godina.
Malaguti f12 i benelli 491 uzmi u obzir...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju